Az ország legerősebb embere volt: a 66 éves Fekete László így néz ki sorozatsztárként

Újabb oldalát ismerhetik meg a nézők az ország leghíresebb erőemelőjének.

Fekete László sorozatsztárként
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Fekete László 1988 és 1997 között volt a Magyarország legerősebb embere cím birtokosa. Az erősportoló végül orvosai és barátai tanácsára 2020-ban hagyta abba pályafutását. A közönség nem csak profi sportolóként láthatta eddig, többször is szerepelt a képernyőn, most pedig megint újabb oldalát mutatta meg.

Fekete László sorozatsztárként

A 2004-es Magyar Vándor című filmben Toldi Miklós szerepében tűnt fel a mozivásznon, de különböző televíziós műsorokban is láthatták a nézők. Ilyen volt például az Irigy Hónaljmirigy show vagy A Nagy Duett, most pedig egy sorozatban szerepel.

A Marsra magyar!-ban nehézfiúk között tűnik fel Fekete László, ami kicsit sem áll messze tőle. Otthonosan érezhette magát, hiszen fiatalon sokáig dolgozott ipari tanulóként hasonló üzemekben.

- A szövegtanulás nagyon jól megy, mert néma - mondta a Fókusznak az egykori erőemelő a karakteréről.

Azt is elárulta, élvezte nagyon a forgatást, ilyen szerepe még nem volt.

- Elég sok filmben meg sorozatban voltam már szereplő, kíváncsi is voltam, hogy végül ez milyen lesz, és mikor mondták, hogy milyen karaktert kell alakítani, akkor még inkább szívesen vállaltam el, mert ilyen szerepet még nem játszottam. 

Hozzátette, a karakter teljesen az ellentéte annak, amilyen ember ő valójában, hasonló dolgokra soha nem is lehetne rávenni a való életben.

Nyertes Zsuzsa megdöbbentő külsővel: elsőre felismerhetetlen a 65 éves színésznő

A 65 éves Nyertes Zsuzsa főszerepet kapott egy kisfilmben, karakteréért olyan külsőt kellett öltenie, ami tőle nagyon szokatlan.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Fókusz

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük