Fejős Éva 49 évesen lett édesanya: Linda 5 éves és kiköpött az édesanyja
Fejős Éva kislányáról osztott meg édes fényképet, amelyen az ötéves Linda éppen egy karácsonyi képet fest.

fejos-eva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fejős Éva 49 évesen lett várandós gyermekével, aki a Linda Zsófia nevet kapta édesanyjától. 

Az írónőnek az orvosok azt mondták eleinte, hogy meg lehet próbálni a lombikprogramot, de az ő korában már nem biztos, hogy egyszerűen fog menni. 2016 novemberében osztotta meg a követőivel, hogy gyermeket hord a szíve alatt, a baba 2017 januárjában született meg.

Fejős Éva kislánya, Linda

Az 55 éves sztár a Facebook-oldalán osztott meg egy cuki tartalmat, amelyen kislánya, Linda látható festés közben. A fürtös szőkeség lelkesen fest egy papírra, már javában készül a karácsonyra. A második fényképen megszemlélhetjük az elkészült műalkotást, amelyen egy hóember és egy terebélyes karácsonyfa kapott helyet.

 „Már csak 15 hét, és festhetjük a húsvéti nyulat!” - írta a képhez viccesen Fejős Éva.

Édesanyja nagyon büszke a gyermekére, és szívesen vesz részt kislányával együtt az alkotások elkészítésében. Akadt olyan rajongó, aki télapónak hitte a hóembert, amelyre az írónő reagált is.

„Gyönyörű színes Linda karácsonyfája, a télapó vidám. Jöhetnek az ünnepek, ez ám a boldog készülődés!”

„Bocsánat az akadékoskodásért, de valójában hóember, nem télapó” - válaszolta az édesanya a kommentelőnek. 

Jakupcsek Gabriella, lánya és unokája

Jakupcsek Gabriella ritka dologra vállalkozott: egy címlapon szerepelt legkisebb gyermekével, Emmával és legnagyobb unokájával, Lindával. Ez igazi kuriózumnak számít, hiszen a családjában szigorú szabályokat hoztak arra vonatkozóan, mikor és hogyan mutatkozzanak a gyermekekkel nyilvánosan. A Story magazin ünnepi számának borítójára kivételesen igent mondtak: a 14 esztendős Emma és az ötéves Linda bájosan pózoltak a tévés oldalán. 

Cover-kép: Youtube/Erősebb igen

Ezt is szeretjük