Fejős Éva lánya 6 éves lett: a szülinapos Linda már ilyen nagylány
Fejős Éva édes képpel köszöntötte fel hatéves kislányát, Lindát, aki tündéri szőkeség.

fejos-eva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fejős Éva 49 évesen lett várandós gyermekével, aki a Linda Zsófia nevet kapta édesanyjától.

Az írónőnek az orvosok azt mondták, meg lehet próbálni a lombikprogramot, de az ő korában már nem vették biztosra, hogy sikerülni fog. 2016 novemberében osztotta meg a követőivel, hogy gyermeket hord a szíve alatt, Linda 2017. január 23-án született meg. A kislányt születésnapja alkalmából édesanyja cuki képpel köszöntötte fel.

Fejős Éva lányának szülinapja

A Facebookon megosztott posztban a tejfölszőke Linda egy sárga fal előtt állva mosolyog a kamerába, miközben csak úgy sugárzik róla, hogy mennyire vidám. Egy sárga csíkos ruha van rajta, göndör fürtjei játékosan omlanak a vállára.

„Isten éltesse a világ egyik legaranyosabb hatévesét! Boldog szülinapot, Linda! Az egyik kedvenc fotóval, amit tavaly készítettem, olyan igazi Lindás” - írta a képhez a büszke anyuka.

Több rajongó is megjegyezte a kép láttán, hogy Linda nagyon sokat nőtt, és tisztára az anyukája, amit le sem tagadhatna.

„Nagyon boldog szülinapot ennek a kis cukiságnak, mekkorát nőtt már! Pontosan olyan szép és édes az arca, mint az anyukájának.”

„A szépségét és a báját egyértelműen tőled örökölte. Kívánom, hogy mindig ilyen vidám és lelkes legyen, mint ezen a képen” - írta egy kommentelő. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lányának szülinapja

"Büszkeség, boldogság, hála” - ezekkel a szavakkal kezdődik Szinetár Dóra ünnepi posztja, amelyet lánya születésnapjának alkalmából tett közzé az Instagram-oldalán. Bereczki Zoltánnal közös gyermeke december 7-én töltötte be a 15. életévét. A színészházaspár 2005. június 17-én mondta ki az igent, Zorka a házasságuk második évében született. 2013-as válásuk után megfogadták, hogy gyermeküket megóvják az őket övező állandó figyelemtől.

Cover-kép:YouTube/Erősebb igen

Ezt is szeretjük