Fejős Éva bikiniben - 50 évesen is büszkén vállalja testét
Fejős Éva januárban adott életet kislányának.

fejos-eva-tv2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fejős Éva 2017. január 23-án adott életet kislányának, akit császármetszéssel segítettek világra az orvosok. Az ötvenéves írónő a közelmúltban osztotta meg Instagram-oldalán ezt a bikinis fotót, hogy megmutassa a közvéleménynek, milyen szépen begyógyult a császármetszés hege, amit saját bevallása szerint nem kent semmilyen sebgyógyítóval.

A népszerű írónő posztjából az is kiderül, hogy sokan kritizálták amiatt, hogy 49 évesen adott életet első gyermekének, de az időzített császármetszés miatt is többen támadták - ő azonban a negatív vélemények ellenére is kiáll saját igazáért.

Akik ismernek, tudják, hogy érzékeny ember vagyok, de már rég megtanultam különbséget tenni vélemények között. Nyilván sok kritika fogalmazódott meg a szülésem kapcsán az életkorom miatt, soha nem is ajánlottam senkinek, hogy halogasson és 40 fölött szülje az első gyerekét, de hát néha így hozza az élet. Az időzített császármetszéssel kapcsolatban is többen nemtetszésüket fejezték ki. Sőt a netre egyre gyakrabban kikerülnek friss császáros sebek, amelyek nyilván rémisztőek. Csak azt szeretném üzenni ezzel a fotóval, amin látszik (vagyis szerintem alig látszik) a császármetszésem hege (amit nem kentem semmilyen sebgyógyítóval), hogy azt gondolom: úgy szülsz, ahogy szeretnél, ahogy - az orvosoddal egyeztetve - a babának és neked a legjobb. Én büszke vagyok erre a fotóra, és bevallom, most már büszkén mondom ki azt is, hogy 50 éves vagyok. Mondhatnám, hogy az ötven az új negyven, de azért társadalmi mozgalmat ez ügyben nem indítanék. De fontos, hogy tudjátok 40-45-50, sőt még több év fölött is tudtok igazi nők lenni a magatok, a párotok szemében. Tudtok jó anyák lenni, jó munkaerők, jó barátnők és boldogok! #tobeamom #tobeawoman #caesarsection #csaszarmetszes #beproudofyou #beproudtobeawoman #beproudeveryday #happy2017 #nofilter

Fejős Éva (@fejoseva) által megosztott bejegyzés,

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük