Elhalasztotta esküvőjét Fejes Timi, a Jóban rosszban sztárja
Fejes Tímea, a Jóban Rosszban Ibolyája a közelmúltban távozott a sorozatból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fejes Tímeával néhány hete találkozhattak utoljára a nézők a tévék képernyőjén, a Jóban Rosszban című szappanoperában. A TV2 népszerű sorozatának szőke recepciósa, Ibolya ugyanis az öngyilkosság mellett döntött: kétségbeesésében leugrott egy hídról.

Képek: tv2.hu, contactmodels.hu

A csinos sorozatsztár öt évvel ezelőtt került a TV2 műsorának stábjába állandó statisztaként, ám tehetségének és kitartásának köszönhetően végül főszereplővé lépett elő. Tímea már hónapokkal ezelőtt tudta, hogy örökre kiszáll a sorozatból, a nézőket mégis megdöbbentette távozása.

Hatásosan szeretett volna távozni

Tímea a Bestnek adott interjújában elmondta, hogy érzése szerint kihozott mindent karakteréből, emiatt aztán nem szomorkodik, de azt mindenképpen szerette volna, ha távozása hatásos lesz - a stáb és a forgatás hangulata pedig mindenesetre hiányozni fog neki.

A csinos sorozatsztár azt sem titkolta el, hogy most nagyon aggódik a jövője miatt, hiszen a közgazdasági egyetemen költségtérítés képzésre jelentkezett, amelyből még másfél éve van hátra.

Tavaly viszont halasztania kellett, az Ibolya megformálásával keresett pénz pedig elment a tandíjra, illetve a napi költségekre.

Most, hogy állás nélkül maradt, és korábban nem tett félre pénzt, még maga sem tudja, mi lesz. Elmondása szerint elképzelhető, hogy a civil szférában talál majd munkát, de szívesen dolgozna tovább a médiában is.

Párja segíti majd anyagilag

Vőlegénye mindenesetre - akivel tíz éve él boldog párkapcsolatban - megígérte neki, hogy a kritikus időszakban segíti majd anyagilag, ha úgy hozza a sors, hiszen eddig is közös kasszán éltek, csak a személyes kiadásait fizette mindenki maga.

A létbizonytalanság miatt Fejes Tímea úgy határozott, hogy a korábbi tervekkel ellentétben elhalasztja párjával az esküvőt, mivel előbb mindenképpen munkát szeretne találni.

Elmondása szerint idén biztosan nem állnak még az oltár elé, de ami késik, nem múlik.
Ezt is szeretjük