A Tankcsapda dobosa így lett sikeres üzletember: a bankok is versengenek érte

Fejes Tamás nemcsak zenészként, hanem az üzleti életben is rendkívül sikeres.

Fejes Tamás a Tankcsapdából
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás nem csak zenészként állja meg a helyét az életben. Bár elmondása szerint nem volt egyszerű útja, mégis az üzleti életben ugyanolyan sikeresnek mondhatja magát, már a bankok is versengenek érte. A nézők a TV2 Kincsvadászok című műsorának gyűjtőjeként találkozhatnak vele a képernyőn, ahol néha őrült, néha luxusnak tűnő dolgokra licitál.

Fejes Tamás a Tankcsapdából

Idén lesz 35 éves Fejes Tamás, aki már egészen fiatalon rájött, hogy az üzleti élet nem érdektelen számára. Sikereiről és az addig vezető útjáról a Hot! magazinnak mesélt.

Mivel úgy érezte, hogy a zenélésből nem tud megélni, először egy hangszerbolt eladójaként próbálta ki magát, ahol egyértelművé vált számára, hogy zenészből sok van, jó minőségű hangszerből viszont kevés, így jött a saját hangszerbolt ötlete.

– Egy barátom anyukájától kaptam kölcsön 750 ezer forintot, mert a bankok nem akartak szóba állni velem. Abból nyitottam meg az első önálló boltomat anyukámék garázsában - mesélte a zenész, aki mára az egyik legnagyobb hangszer-kiskereskedelmi hálózat tulajdonosa lett. Éppen ezért most már a bankok keresik meg őt, hogy tőlük vegyen fel akár 100 milliót.

– Azt gondolom, az átlagos magyar zenészekhez képest jobban élek - vallotta be a Tankcsapda dobosa, aki azt is hozzátette, hogy vagyona mellett természetesen hitelekkel is rendelkezik. Nemcsak hangszerekkel foglalkozik, hanem például ingatlanokba is befektet.

A Tankcsapda frontembere 8 éve ismerte meg gyönyörű feleségét - Pirossal gyereket is szeretnének

Lukács László csak azt követően állt oltár elé, miután megtalálta élete párját.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Fotók: TV2/Kincsvadászok

Ezt is szeretjük