Szakított párjával a TV2 sztárja! Ezért ment tönkre a kapcsolata
Fehérvári Gábor, a Rising Star sármos énekese elárulta, miért szakított a párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szakított barátnőjével a Rising Star legjóképűbb énekese, Fehérvári Gábor.

A TV2 tehetségkutatójának versenyzője a FEM3 Caféban mesélt arról, miért ért véget a kapcsolata.

Ezért ment tönkre a kapcsolata

- Ha 36 órából állna egy nap, jóval könnyebb lett volna, de ezt nem lehetett így csinálni. Van munkahelyem, megy a műsor, és otthon is meg kellett volna állnom a helyem - mondta a 24 éves versenyző.

Fehérvári Gábor párja annyit szeretett volna, hogy a férfi foglalkozzon vele többet. A Rising Star énekese is ezt szerette volna, de három fronton nem tudott egyszerre teljesíteni. Ez csak még feszültebbé tette a kapcsolatukat, mert rossz érzés volt, hogy nem tudott a kérésnek eleget tenni.

- Tudom, hogy régen például ott volt katonaság, de más várakozni, amikor az ember tudja, hogy a másik is rá gondol, és várja haza, és más, amikor állandóan csak este tízkor vagy éjfélkor, lefekvés előtt találkozol 10-20 percre a pároddal. Azt veszitek észre, hogy tulajdonképpen egymás mellett éltek. A heti feszültségek is egy napra tömörülnek, és akkor jönnek ki - árulta el.

Egy pillanatra az is megfordult a fejében, hogy feladja a Rising Start, és kiszáll a versenyből, de végül úgy gondolta, ha már elindult, végig kell csinálnia, ráadásul annak idején pont a volt kedvese kitartó unszolására jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába.

Fotó: Facebook/FEM3Café

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük