Megható pillanat! A magyar sztár élő adásban kérte meg szerelme kezét
Fotók
Fehér Zoltán élő adásban kérte meg másodszorra felesége kezét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bővelkedett megható pillanatokban az X-Faktor negyedik élő show-ja: nem csak a kieső csalt könnyeket a nézők szemébe, de Fehér Zoltán váratlan bejelentése is.

A 25 éves énekes egy váratlan lánykéréssel lepte meg szerelmét és a tehetségkutató közönségét.

Marry You

Az élet szép - ezzel a mottóval indult a múlt szombati X-Faktor. Hogy ez a való életben mit is jelent, azt Fehér Zoltán és felesége mutatták meg.

A fiatal énekes ugyanis miután elénekelte Bruno Mars Marry You, vagyis Feleségül veszlek című slágerét, közölte, ezzel a dallal szeretné megkérni ismét felesége kezét, akivel már van egy kislányuk is.

Hét évvel ezelőtt ugyanis csak polgári szertartás keretében házasodtak össze, ám most szeretnének sort keríteni a templomi szertartásra is.

Érdekes, hogy annak idején épp egy lakodalomban sodorta őket egymás útjába a sors.  

- Mi egy esküvőn ismerkedtünk meg: az én unokabátyám és az ő unokanővére esküvőjén voltunk, ott kezdődött minden - árulta el a kulisszák mögött a Reflektor stábjának.

Letérdepelt elé

Az X-Faktor háttér műsorának, a Cool TV-n futó After X-nek a stúdiójában aztán annak rendje és módja szerint letérdepelve kérte meg szerelme kezét, aki természetesen egy forró csók kíséretében igent mondott.

- Néha már beszéltünk erről, hogy jó lenne egy templomi szertartás is, ahol a család és a barátok is ott lehetnek, de erre nem számítottam, hogy itt és most fogja feltenni nekem ezt a kérdést - nyilatkozta a megszeppent Fehérné Vadász Klaudia.
Klaudiát egyébként felháborították azok a cikkek, amelyek szerint férje meleg lenne és amelyek azt állították, gyermeküket nem is ő, hanem egy béranya szülte. Szerinte ezeket a pletykákat az énekes irigyei generálják, kihasználva Fehér Zoltán feminin vonásait.

Ő igenis örül annak, hogy férje nem egy mácsó, hanem egy érzékeny ember, akinek nem derogál vásárolni menni, vagy a lányukat felöltöztetni.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük