Anya lett olimpiai bajnok kajakosunk! Már posztolta is az első babafotókat
Nézd meg!
Anya lett Fazekas-Zur Krisztina olimpiai és világbajnok kajakos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Fazekas-Zur Krisztina olimpiai és világbajnok kajakozó első gyermeke. A kis Noah David Zur szerdán az Amerikai Egyesült Állomokban látta meg a napvilágot. A büszke édesapa, a 33 éves sportoló edzője, Rami Zur pár órával ezelőtt már posztolta is az első babafotókat.

"A tegnapi volt életünk legcsodálatosabb napja. Krisztina 22 óra vajúdás után életet adott csodálatos kisfiunknak, Noah David Zurnak. Nagyon izgatottak és boldogok vagyunk.  Az anyuka és a baba is jó egészségnek örvend, remekül vannak" - írta Facebook-oldalán

Fazekas-Zur Krisztina tavaly decemberben jelentette be, hogy babát vár. Babapocakjának növekedését közösségi oldalán is nyomon követhették rajongói. A sportoló még az utolsó hónapokban is vízre szállt - természetesen férje felügyelete alatt.

Az újdonsült anyuka Londonban Kovács Katalinnal együtt olimpiai aranyérmet szerzett. A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó két nappal Fazekas-Zur Krisztina előtt jelentette be, hogy babát vár - ő kislányt hord a szíve alatt. 

2014 magyar sztár kismamái

Kíváncsi vagy rá, kik azok a magyar sztárok, akik idén jelentettek be, hogy babát várnak vagy már meg is szültek? Képgalériánkból megtudhatod.

Fotó: Facebook/Fazekas Zur Krisztina

Ezt is szeretjük