Ezektől a fotóktól te is elolvadsz! Így unokázik Farkasházy Tivadar
Farkasházy Tivadar 2008 decemberében lett nagypapa, akkor születtek meg ugyanis fia ikrei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farkasházy Tivadar és felesége, Mimi igazán szerencsések, hiszen amikor fiukhoz végre megérkezett a gólya, nem egy, hanem mindjárt két kisbabát hozott. Így a 65 éves humorista és párja egy füst alatt kétszeres nagyszülők lettek.

A Heti Hetes sztárja két felnőtt fiú büszke apja, 2008 decembere óta pedig egy bűbájos ikerpár, Flóra Katalin és Dániel Zsigmond boldog nagypapája.

Alig merte kézbe venni őket

Farkasházy Tivadar egy korábbi interjúban elmondta, Mimivel a kórházban izgulták végig a szülést. Negyed órával azután, hogy a kicsik világra jöttek, már meg is foghatták őket, de annyira aprók voltak, hogy a Pulitzer-díjas híresség alig mert hozzájuk nyúlni.

Persze azóta már beletanult a nagypapaszerepbe, és a nyilvánosság előtt is szívesen mutatkozik tündéri unokáival. Szeptemberben például a Golf Sztár Gálára vitték el a gyerkőcöket, itt készültek a bájos családi fotók.

Bajban voltak a babaruhákkal

Mimi, a boldog nagymama az unokák születésekor nagy bajban volt, ahogy egy interjúban nevetve mesélte.

Előrelátó szülőként annak idején eltette két fia márkás babaruháit, és az aprócska holmik a gondos tárolásnak köszönhetően Flóra Katalin és Dániel Zsigmond érkezésekor még mindig kitűnő állapotban voltak.

Igen ám, de arra nem számított, hogy az ikerpár egyik tagja kislány lesz, a bébiholmik pedig mind kékek voltak, hiszen kisfiúknak készültek.

Így aztán az utolsó pillanatban kellett szaladgálni, hogy rózsaszín ruhácskák is kerüljenek a kékek mellé.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük