Fotók: már 72 éves Kövér Lajos a Família Kft.-ből! Most így néz ki Nagy Zoltán

Nézd meg, mennyit változtak a Kövér család tagjai!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes években az egyik legnépszerűbb magyar sorozat volt a Família Kft., amelyben két család, Szépék és Kövérék életét követhették nyomon a nézők. Az utóbbi család feje volt Kövér Lajos, akit Nagy Zoltán formált meg. Nehéz elhinni, de a színész idén töltötte be a 72. életévét.

A sorozat megszűnése óta színházban szerepel, az Újszínház társulatának tagja. A forgatásra a mai napig nagyon szép emlékként tekint, a Duna TV Család-barát című műsorában azt is elárulta, hogy még nyaraltak is együtt, amikor a stáb Spanyolországban, a tengerparton forgatott.

- Megbeszéltük a forgatókönyvírókkal, hogy minél kevesebbet kelljen szerepelni, hogy ne kelljen mindig a kamera előtt ücsörögni. Ibike szeret szerepelni, írjanak Hajnalkára jó sok szöveget, mi meg csellengtünk az utcákon - árulta el.

- Nekem annyi időm nem volt Spanyolországban, édes drága jó Zolikám, hogy egy legyezőt vegyek emlékbe! Úgy kellett valakinek odaadni pénzt, hogy szaladjon el egy legyezőért - válaszolta erre sorozatbeli felesége, Dzsupin Ibolya.

- Én meg még Barcelonába is el tudtam menni bérelt kocsival - tette hozzá kacagva Nagy Zoltán.

Nézd meg képes összeállításunkban, mennyit változtak több mint 20 év alatt a Kövér család tagjai!

57 éves Fehér Anna, a Szomszédok Almája

Nézd meg képes összeállításunkban, mennyit változtak 27 év alatt a Szomszédok színésznői, akiknek többsége ma is játszik színpadon!

Fotók: ma 57 éves Fehér Anna! Így néz ki most a Szomszédok Almája

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük