Falusi Mariann lefogyott: 20 kilót adott le pár hónap alatt

Az énekesnő olyan életmódváltásba fogott, ami hamar eredményt is hozott.

Falusi Mariann lefogyott
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Falusi Mariann 2023-ban édesanyját és alkotótársát, Lang Györgyit is elveszítette. Szerinte mindenki másképp próbál túljutni a veszteségeken: ő belefogott több új projektbe, és folytatja a meglévőket. 

Falusi Mariann lefogyott

Sok a munkája, amik mellett belevágott egy olyan életmódváltásba, ami pár hónap alatt eredményt is hozott. 

- Ledobtam most 20 kilót, sokkal könnyebb vagyok. Ezzel akkor szembesültem, amikor egy 20 kilós bőrönddel utaztam, amit alig tudtam megemelni. Az, hogy én akkora súlyt hurcoltam magamon, egy elképesztően komoly motiváció - mesélte a 64 éves énekesnő a Reggeliben

falusi-mariann
Fotó: RTL/Reggeli

Nem követ diétás módszereket, saját bevallása szerint figyel a teste jelzéseire, továbbá az ételmennyiségre és a folyadékbevitelre. 

- Megtartom a napi ezerkalóriás bevitelt, megiszok két liter vizet, és nagyon sokat dolgozom. Ez az alap. Nem vagyok éhes, hozzá lehet szokni. Nagyon fontos, hogy minőségi ételt egyél. Az ízgazdagság és a fűszerek fontosak. A figyelem szintén fontos: én régen mindig mentem, tudtam a tuti helyeket, hol lehet egy finom falatot enni. Most is megvan ez az élvezet, ha odafigyelek arra, hogy minőséget egyek, és nem baj, ha keveset. 

Falusi Mariannt 72 kilósan is azzal bántották, hogy kövér: a 80-as években így nézett ki

Falusi Mariann a Klubrádió Szavakon túl című műsorában emlékezett vissza, milyen rögös úton indultak el Lang Györgyivel a Pa-Dö-Dőben.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük