Börtönben gazdagodott meg a férfi
Most elmondja a történetét
Ismerd meg a fordulatos történetet, ahogy a rabból vagyonos és félve tisztelt férfi vált. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szenvedély, intrika, bosszú egy mesterien megalkotott műben, és egy kínzó kérdés, melyre mindenki választ keres: van-e kilátástalan helyzet, vagy a remény szikráját tényleg a végsőkig őrizni kell. A közönség kívánságára visszatér az ExperiDance repertoárjába a Monte Cristo Grófja című, nagy sikerű musical, Szomor György főszereplésével.

A Monte Cristo Grófja című előadás a békéscsabai ősbemutató óta az ország több városában, sőt, országhatárainkon túl is elrabolta már a musicalrajongók szívét, és amikor koprodukciós együttműködés keretében az ExperiDance Tánctársulat Román Sándor koreográfiájával beszállt az előadásba, még hangosabb lett a siker.

Pozsgai Zsolt és Szomor György alkotása kétségkívül tökéletesen illeszkedik a nagy musicalek sorába: világhírű történet fülbemászó zenével fűszerezve, látványos díszlettel, és remek szereposztással, ahol az ExperiDance táncosainak jelenléte erősíteni tudja az előadás hangulatát, a drámai pontokon a hatást megerősítik a hozzájuk komponált táncjelenetek. Most a közönség kívánságára újra műsorra kerül a darab a budapesti RaM Colosseumban.

A fiatal Edmond Dantes-t a menyegzőjén váratlanul letartóztatja a rendőrség: If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád - kapcsolat a száműzött Napóleonnal - hazugságra épül, de Dantes nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet - és egyben birtokosává válik egy csodálatos vagyonnak is.

Ekkor válik a szeretetteljes fiatalemberből hideg szívű bosszúálló, aki Monte Cristo grófjaként tér vissza Párizsba, ahol az elit köreiben pont azokat találja, akik őt annak idején bebörtönöztették. Egyikük oldalán valamikori menyasszonya, valamint annak fia. A gazdag gróf féktelen haragjában nem válogat az eszközökben - de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást?

Dumas halhatatlan története Szomor György humorral és drámai feszültséggel teli dalaival, a Békéscsabai Jókai Színház közreműködésével január 8-án és 9-én, a RaM Colosseum színpadán kel újra életre. Főbb szerepekben a szerzőt, Szomor Györgyöt, Vastag Tamást, Gubik Petrát, Kisfaludy Zsófiát, Gulyás Attilát, valamint az ExperiDance társulatát láthatja a közönség.

Jegyvásárlás: www.experidance.hu, www.jegy.hu, www.ramcolosseum.hu

Ezt is szeretjük