"Hazug féreg vagy" - Kiborult a féltékenységtől Zsuzsi az Exek az édenben villájában
Egy újonnan érkező exnek is sikerült alaposan bekavarnia.

exek-az-edenben-zsuzsi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben hétfő esti adásában az újonnan érkezett Csaba borzolta fel a játékosok amúgy is hullámzó kedélyét, bunkó beszólásaival és faragatlan kijelentéseivel ugyanis nem igazán sikerült belopnia magát a többiek szívébe. A keddi nap nem kezdődött valami jól Zsuzsi számára, amikor ugyanis bement a szobájába, Norbit a kezében Dia szerelmeslevelével találta az ágyon üldögélve, ami egyáltalán nem esett neki jól, úgyhogy ki is borult emiatt rendesen.

Nagyon fáj - mondta sírva Zsuzsi az őt vigasztaló Berninek, majd hozzátette, hogy kezd újra beleszeretni Norbiba, de már egyetlen szavát sem tudja elhinni. Kétségbeesésében még az is megfordult a fejében, hogy felköltözik Tamásék szobájába, de hiába próbálta a dolgot megbeszélni párjával, Norbi hárította a közeledését.

Hülye, hazug, undorító féreg vagy

- fakadt ki Zsuzsi, de még ez sem hatotta meg a szemmel láthatóan egyre feszültebb Norbit, aki azt nehezményezte, hogy Zsuzsi egyszer sem kérdezte meg tőle, hogy ő mit is érez. Zsuzsi óriási balhét csapott a négy fal között, de passzivitásba süllyedt párjával nem sikerült azonnal tisztáznia a közöttük feszülő ellentétet.

A délelőtti sziesztát ekkor szakította félbe a tablet: ezúttal Franciska, Geri és Tamás kapott lehetőséget, hogy kiruccanjak egy picit a villából. Miután elhevertek a napágyakon, egyiküket sem érte váratlanul, hogy egy újabb ex közelített feléjük a homokos tengerparton sétálva. A 25 éves Barbi Szigetvárról érkezett, és pultosként dolgozik, saját magát pedig mosolygós és magabiztos nőként jellemezte, majd hozzátette, hogy nem igazán jó emberismerő, a döntéseket pedig a szívével hozza meg. 

Nem rá számítottak

- Nem Barbira számítottam - mondta kicsit csalódottan Geri, Franciska és Tamás pedig rögtön elkezdték őt faggatni, hogy milyen is volt a románca Gerivel. Megtudhattuk tőle, hogy két-három évvel ezelőtt jöttek össze egy siófoki buliban, ahol Barbi pultosként dolgozott, Geri pedig még szerenádozott is neki, de azóta nem igazán tartották a kapcsolatot.

Még az is lehet, hogy kipróbálom

- mondta pajzánul Tamás, akinek első pillantásra nagyon megtetszett Barbi nőiesen telt idomai miatt. Miután mind a négyen visszasétáltak a villába, alig maradt idejük ismerkedni, ugyanis másodjára is zenélni kezdett a tablet: új beköltözőként Barbi dönthette el, hogy kivel szeretne randizni, ő pedig mindenki legnagyobb meglepetésére habozás nélkül rávágta, hogy Milánnal. Azzal a Milánnal, aki nemrég még Bernire mászott rá, és habár a lány nem utasította el közeledését, szeretkezni mégsem volt hajlandó vele, pedig Milán ezt tűzte ki célul.

Barbi érkezése megváltoztatta az erőviszonyokat.
Barbi érkezése megváltoztatta az erőviszonyokat.
Fotó: Sághy Tímea / VIASAT3

A randevújuk során Barbi azonnal faggatni kezdte Milánt, hogy kivel milyen a kapcsolata, ő pedig többnyire őszintén válaszolt a kérdéseire, igaz, Berni iránt érzett vonzalmát azért elkente. A parfümök keverése viszont jól ment neki, amivel sikerült is elkápráztatnia Barbit. A randiról hazatérve még szusszanni sem volt idejük, mert a tablet harmadszor is megszólalt, és a szokásos szemtől szemben kérdezős játékra invitálta őket.

Záporoztak a kellemetlen kérdések

Kellemetlen kérdésekben ezúttal sem volt hiány, hiszen csak úgy záporoztak a zavarba ejtő, megválaszolandó mondatok: "Barbi, kitől tartasz most a leginkább?", "Hogy érzed, Andi, rezeg a léc?", "Norbi, nem zavar, hogy Zsuzsi folyton a nyomodban jár, és mindenért féltékeny?", "Tamás, még mindig úgy gondolod, hogy Norbi elhiszi a hazugságaidat?", "Csaba, nem gondolod, hogy öreg vagy ehhez a játékhoz?", "Norbi, napjában hányszor olvasod el Dia levelét?" - a játékosok pedig nem kerülték ki a korrekt válaszokat.

Estére Norbinak sikerült kibékülnie Zsuzsival, aki a kérdezz-felelek játék után elhatározta, hogy minden itt töltött percét meg fogja keseríteni Berninek, miután úgy vélte, hogy Berni akaratlanul is leleplezte magát alattomos kérdéseivel. A tablet ekkor aznap már negyedszerre kezdett zenélni, és egy újabb játékra hívta a versenyzőket: egy dobozban különböző tulajdonságokat rejtettek el, nekik pedig el kellett dönteniük, hogy melyik kire illik a legjobban. A szabályok értelmében mindenkinek kötelezően kellett mondania egy-egy nevet, döntésüket pedig meg is kellett indokolniuk.

Érdekes dolgokra derült fény, hiszen a többiek szerint Franciska a leghisztisebb, a leghazugabb játékos kilétét illetően viszont nem értettek egyet: Norbi szerint Tamás, de megindokolni nem volt hajlandó, miért éppen őt nevezte meg. A legbunkóbb játékos címét is többen magukénak mondhatták, de a legtöbben Zsuzsit és Tamást nevezték meg, mivel nyers stílusuk nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Alig álltak fel az asztaltól, a tablet megint félbeszakította őket. Barbinak kellett eldöntenie, hogy kivel szeretne egy ágyban aludni, neki pedig másodszor is sikerült mindenkit meglepnie, hiszen Gerit választotta, aki felettébb örült a váratlan döntésnek. Miután elvonultak, Norbi és Tamás hiába próbálta tisztázni nézeteltéréseiket, ebből adódóan pedig csak tovább nőt a szakadék kettejük között.

Az esti buliban hamar forróvá vált a hangulat, a játékosok pedig önfeledten vonatoztak, de mindannyian érezték, hogy ez a felszabadultság csak pillanatnyi, hiszen nehéz napok elé néznek, a viharfelhők pedig már gyülekeztek a villa felett.

Ezt is szeretjük