A magyar valóságshow bombázója kamerák előtt őrjöngött a féltékenységtől
A cicababának teljesen felforrt az agyvize.

exek-az-edenben-17-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben szerda esti adásában ezúttal Zsuzsinak gyűlt meg leginkább a baja a féltékenységgel, ami a nap végére nemcsak őt, hanem a többieket is teljesen a padlóra küldte idegileg. Képtelen volt kontrollálni magát, és csak egy hajszálon múlott, hogy nem támadt rá legnagyobb ellenségére, amiért azonnal kizárták volna a valóságshow-ból - alig több mint egy héttel a vége előtt.

De ne siessünk ennyire előre, hiszen a nap a lehető legjobban kezdődött Tamás és Franciska számára, akik mostanra már annyira összemelegedtek, hogy mindenkinél többet szeretkeznek a villában. "Összebújtunk egymással a takaró alatt, bomba volt, kellett már, mert hiányzott Franci meleg bőre" - dicsérte meg a légyott után virágnyelven Tamás a párját, aki vele ellentétben sokkal finomabban fogalmazott, amikor csak annyit mondott, hogy nagyon szereti, amikor Tamás hozzáér.

A délelőtt folyamán Csaba aggodalmát fejezte ki a többieknek, hogy nem tudja, mitévő legyen, mire Tamás csak annyit mondott neki, hogy szerinte jobban tette volna, ha kezdettől fogva Andi mellé áll. Tamásnak a múlt héten erősen remegett a léc a lába alatt, ennek tükrében talán nem véletlen, hogy a napágyon heverészve rögtön megkörnyékezte Norbit, aki látszólag el is fogadta bocsánatkérését, majd felajánlotta neki, hogy akkor kezdjék újra tiszta lappal - ám később a nézőknek elárulta, hogy valójában Milánnal szeretné lejátszani a döntőt.

Csaba rosszul választott?

A nagy meleg miatt időközben mindenki felvette a fürdőruháját, de csobbanni már nem jutott idejük, ugyanis megszólalt a tablet, az üzenetet pedig Berni olvasta fel. "Kedves Csaba, ma neked van lehetőséged elvinni egy lányt randizni. Jól gondold át, hogy kit viszel magaddal, hiszen minden döntésnek következménye van. Jó szórakozást!" Csaba már reggel is zavartnak és tétovának tűnt, most pedig még inkább bizonytalan lett, de végül kibökte, hogy Bernit választja, még akkor is, ha tudja, hogy minden bizonnyal nem lesz a párja.

Berni egyáltalán nem örült annak, hogy Csaba éppen rá csapott le, mivel a fiúk közül őt szereti a legkevésbé. A szigorú szabályok értelmében azonban nem volt mit tennie, ezért nekivágott az útnak Csabával, aki állatnézőbe vitte a városba. A kalandos szafari során simogattak papagájokat,  orangutánokat és egy játékos kis tigrist is, de még ennél izgalmasabb volt, amikor oroszlánokat etettek nyers hússal.  

A többiek egyre feszültebbek lettek 

Mindeközben a villában maradt öt versenyző kétfős csoportokat alkotva arról kezdett spekulálni halkan sugdolózva, hogy a másnap esedékes kiszavazáson vajon ki hogyan dönt, és kinek a nyakába kerülnek majd a kiesést jelentő virágfüzérek. Mindenki próbálta bebiztosítani magát a másikkal, de érezhető volt a játékosok közötti bizalmatlanság, hiába próbálták befolyásolni egymást a saját kis titkos céljaiknak megfelelően. Csaba és Berni ebbe a feszült hangulatba tértek vissza, de alighogy elkezdték előadni élményeiket, harmadszor is zenélni kezdett a tablet.

Újabb szemtől szemben kérdezős játék következett, aminek köszönhetően az elmúlt hetekben már több alkalommal is sikerült vérig sérteniük egymást túlzottan bántó és megalázó kérdéseikkel. Amíg ezeket körmölték le a papírra, a feltűnően féltékeny és feszült Zsuzsi megint rászállt Norbira, mivel szemet szúrt neki, hogy párja talán a kelleténél gyengédebb érzelmeket táplál a 19 éves barna szépség iránt. A vádaskodással azonban pillanatok alatt Norbi agyára ment, aki hiába bizonygatta neki, hogy vele készül a döntőbe menni.

Zsuzsi teljesen kikészült a féltékenységtől

A kérdezz-felelek játék a megszokottól eltérően ezúttal meglepően laza és oldott hangulatban zajlott, sokat nevetgéltek és kuncogtak mindannyian. Zsuzsi kivételével, aki továbbra is képtelen volt leszámolni démonaival, ezért aztán a verandán üldögélve bevallotta Milánnak, hogy egyre kevésbé képes tolerálni azt a rámenősséget, ahogyan Berni szerinte Norbit próbálja behálózni. "Alig bírom türtőztetni magam, olyan szinten forr az agyam és a vérem, hogy legszívesebben szétvernék valamit", bökte ki, miközben szinte tényleg majdnem felrobbant az elfojtott dühtől.

A többiek kivétel nélkül egyre furcsább és rosszallóbb szemmel nézték a folyamatosan balhézó Zsuzsit, mivel nem érezték úgy, hogy bármiféle tényleges oka lenne erre az őrjítő féltékenységre. Mire leszállt az éjszaka, sikerült is teljesen kikészítenie Norbit, ám párja a fokozódó indulatok ellenére mindvégig türtőztette magát, és nem indított ellentámadást. Levezetésképpen a csapat lábtengózott egy kicsit, majd miután véget ért a baráti mérkőzés, bedobálták egymást a medencébe.

A közelgő kiszavazás miatt érzett feszültséget a nap végén egy kis alkohollal enyhítették, az egyre mámorosabb bulit pedig egy gekkó zavarta meg egy kis időre. A már meglehetősen kapatos Franciska és Tamás a szobájukba visszatérve képtelenek voltak úrrá lenni vágyaikon, és azonnal leteperték egymást. Nem voltak azonban ezzel egyedül a villában, hiszen Berni és Milán is gyanúsan izgett-mozgott a takarójuk alatt, Zsuzsiról nem is beszélve, aki azonnal rávetette magát Norbira, amint bedőltek az ágyba, ám párja visszautasította félreérthetetlen közeledését.

Ezt is szeretjük