Rémálommá vált a kiszavazás - Az Exek az édenben csajai nem kegyelmeztek
Tegnap este végre megtudtuk, hogy kinek kellett a fiúk közül hazautaznia.

exek-az-edenben-10-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte percről perce változtak az erőviszonyok az Exek az édenben e heti adásaiban. A hét elején még úgy tűnt, hogy az újonnan beköltöző Alexnek sikerült elvágnia magát a többiek szemében, miután részegen mutogatta magát, a tegnap esti adásban viszont a rosszul taktikázó Geri szerepelt le nagyon számító kijelentése miatt.

A játékosok reggel még mindig Geri furcsa viselkedését próbálták megemészteni, mivel nem volt hajlandó kiállni magáért, miközben nyolcan estek neki durván. Geri gőzerővel próbálta is a tüzet oltani a villában, de nem sok sikerrel, Tamás például meg volt győződve róla, hogy este ő megy majd haza. Egyedül Alex örült csak annak, hogy Geri így lejáratta magát a többiek előtt, hiszen számára ez azt jelentette, hogy talán bent maradhat még egy ideig a játékban.

Alex nem érezte magát biztonságban

A közelgő harmadik kiszavazás erősen rányomta a bélyegét a játékosok előző napjára, a Dia kiesése óta sokkal óvatosabban taktikázó Norbi például a reggeli után rögtön megkörnyékezett szinte mindenkit, hogy észrevételeivel és tanácsaival befolyásolja a döntésüket. "Nem érzem magam biztonságban", adott hangot aggodalmának Alex, félelme pedig korántsem tűnt alaptalannak, hiszen Norbi a háttérben ügyesen ellene hangolta a többieket.

Mindeközben Milánnak szemet szúrt, hogy Berni a legutóbbi randijuk óta feltűnően eltávolodott tőle, nem is nézett a szemébe, és kerülte őt, amikor csak tehette. Ezzel egy időben Tamás egy váratlan vallomással lepte meg Bernit: "én téged szeretlek, nem a Franciskát, ez egyértelmű", Milán pedig Franciskának javasolt egy tervet, amivel szerinte ketten együtt a döntőig is eljuthatnának, de nem úgy tűnt, hogy Franciska elhitte neki, amit mond.

A spekulálással teli délelőttöt a tablet szakította meg, a frissen érkezett üzenet pedig alaposan meglepett mindenkit. A felszólítás értelmében ugyanis egy műugrógálát kellett rendezniük, melynek keretén belül mindenkinek egy szabadon választott gyakorlatot kellett bemutatnia, a verseny végén a lányok a fiúkat, a fiúk pedig a lányokat pontozták.

Egy újabb randevú következett

A legviccesebb ugrás Tamásé volt, aki a fehér bálna nevű mókás koreográfiával kápráztatta el vetélytársait, ám ez nem volt elég ahhoz, hogy a legtöbb pontot gyűjtse be. A fiúk közül ugyanis Alex, a lányok közül pedig Andi győzött, ám nem sokáig örülhettek a diadaluknak, mivel amint véget ért a műugrógála, újra megszólalt a tablet. Az üzenet ezúttal azonban nem okozott akkora meglepetést, hiszen mivel ők nyerték a versenyt, tegnap ők mehettek randevúzni.

A helyszín ezúttal Bali szigetének egyik ősi hindu temploma volt, ahol előbb együtt imádkoztak az egyik szerzetessel, aki aztán meg is áldotta őket. Andit nagyon meghatotta az egész ceremónia, az emelkedett hangulat pedig hamar elsodorta, és a romok között őszintén megnyílt Alexnek: "én téged szeretnélek bent tartani, de szeretném, ha picit jobban megnyílnál a többiek felé", kérte tőle. 

A villában maradt játékosok nem igazán izgattuk magukat Andi és Alex randevúja miatt, ám miután a tablet harmadszor is zenélni kezdett, pillanatokon belül paprikássá vált a hangulat. "A randin a következő mondat hangzott el: Norbi és Milán egyértelműen riválist látnak bennem", olvasta fel a kémjelentést Geri. Tamás azonnal átlátott a szitán, és kijelentette, hogy szerinte a többiek susmusolnak, és valamibe nem akarják őt beavatni, de vélt vagy valós paranoiája nem vetett rá túl jó fényt.

A lányok nem kegyelmeztek

Feszült hangulatban telt el a nap hátralévő része az esti kiszavazásig, amely ezúttal is drámai fordulatokat tartogatott mindannyiuk számára. "Egy pillanatra nem lehet mellettetek unatkozni", ezekkel a szavakkal nyitotta meg Bódi Sylvi a kiszavazást, elsőként pedig Zsuzsit szólította, aki Alex nyakába tette a virágfüzért, mivel nem akart segget csinálni a szájából azáltal, hogy Gerit választja, aki a múlt héten segített rajta. Berni viszont Geri nyakába tette a virágfüzért, Andi pedig Alexet választotta. 

Franciska döntött utolsóként, aki szintén Alex nyakába tette a virágfüzért, ezért az ő számára ért véget tegnap este a játék. Geri fellélegzett, Alex viszont csalódottan vette tudomásul a tényt, hogy a lányok őt küldték haza Bali szigetéről. "Nem így döntöttem volna, ha nem tartoztam volna neki eggyel", vallotta be az este végén Zsuzsi, majd miután Alex összepakolt, és lelépett, megbeszélték, hogy akkor Geri kinek a szobájában aludjon.

"Nyerd meg szépségem!"

- ez a megható üzenet fogadta Bernit, amit Alex írt a tükörre, mielőtt hazaindult volna, amitől még a könnye is kicsordult a 19 éves lánynak. A kecskeméti Tamás Franciskába vetett bizalma pedig alapjaiban rendült meg, miután Franciska a szintén Kecskemétről jött Alexet küldte haza, ezért aztán az éjszaka folyamán nem is került sor közöttük semmiféle érzéki gyengédségre.

Ezt is szeretjük