Szexi fehérneműben vadították a csajok az Exek az édenben pasijait
Egy újabb ex megérkezése miatt tovább mélyültek az ellentétek a játékosok között.

exek-az-edenben-5-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az hétfői adásban Norbi túlzottan is határozott exbarátnője, Zsuzsi forgatta fel alaposan az Exek az édenben versenyzőinek ingatag nyugalmát, a kedd esti epizódban pedig egy újabb pasi bukkant fel az egyik lány múltjából, ami végül többeknek is kapóra jött.

Tamásnak ugyanis mostanra teljesen befellegzett a Franciskával való kapcsolata, mivel képtelen már benne megbízni azok után, hogy végignézte, ahogy Milán besurrant hozzá a vécébe, amíg a lány zavartalanul könnyített magán. 

Elvetettem a sulykot, be voltam rúgva,

de ez nem mentség - mentegetőzött a mai rész elején Tamás a tegnap esti kiakadása után, ám azt ekkor még nem sejtette, hogy egy újabb nehéz nap vár rá Bali szigetén. Tamás és Franciska előző éjszaka meglehetősen rossz hangulatban tértek nyugovóra, Tamás pedig nem fogta vissza magát elalvás előtt, és kemény szavak kíséretében becsmérelte Franciska feltűnően szabados viselkedését.

Franciska exeként ezúttal Gergő érkezett Bali szigetére.
Franciska exeként ezúttal Gergő érkezett Bali szigetére.
Fotó: Sághy Tímea/VIASAT3

Franciska ezért aztán inkább Milánhoz kezdett el gyorsan közeledni, akit sikerült is ügyesen behálóznia, úgyhogy nem sokkal később négyszemközt meg is kötötték titkos szövetségüket. Mindeközben Tamás és Milán között egyre erőteljesebben kiéleződtek az ellentétek, arról nem is beszélve, hogy Tamáson érezhetően egyre nagyobb lett a nyomás, amit egyre kevésbé kezelt jól a villában.

Megérkezett a tavaly nyári futó kaland

A délelőtt folyamán megszólalt a tablet is: ezúttal Dia, Franciska és Andi mehetett a tengerpartra, a lányok pedig már tudták, hogy biztosan valamelyikük expasija érkezik majd hozzájuk. Franciska felsóhajtott, hogy egyáltalán nem hiányozna most neki egyik exe sem az itteni életéből, de pechjére néhány perccel később éppen az ő múltjából toppant be Gergő.

A 24 éves Gergő Budapesten él, a vendéglátóiparban dolgozik, és nagyon szereti a mediterrán típusú nőket. Saját elmondása szerint túl könnyen megbízik az emberekben, hibáikat és botlásaikat pedig szintén hamar megbocsátja. Franciskát egyébként már három éve ismeri, és tavaly nyáron volt vele egy futó kalandja. Habár már egy éve nem beszéltek egymással, Franciska szemmel láthatóan megörült neki, Gergő sejtelmesen pedig csak annyit mondott, hogy régebben bizony megvolt közöttük a kémia.

Gergő rögtön lecsapott Franciskára

A tablet második üzenetében az állt, hogy új beköltözőként Gergő viheti el az egyik lányt randizni, ő pedig korántsem meglepő módon Franciskát választotta. A romantikus koktélozás során Franciska szerint Gergő kissé feszülten viselkedett, a srác ugyanis a nyomulás helyett inkább a taktikai információk megszerzésére helyezte a hangsúlyt.

Délután aztán harmadszor is zenélni kezdett a tablet: ezúttal Franciska kapott lehetőséget arra, hogy eldöntse, Gergő vagy Tamás párjaként szeretné folytatni a játékot, ő pedig habozás nélkül rávágta, hogy kit akar maga mellett tudni. Gergő tehát be is költözött hozzá rögtön a szobájába, a hoppon maradt Tamást pedig Berni és Dia fogadta be.

Az este újabb forró meglepetést tartogatott a luxusvilla lakói számára, a tableten érkező negyedik üzenetben ugyanis az állt, hogy a játékosoknak egy szexi fehérneműs partit kell csapniuk. A srácoknak egyszerűbb dolguk volt, hiszen ők alsónadrágba bújtak, a csajok viszont a pasik legnagyobb örömére  alaposan odatették magukat csipkés bugyijaikkal és melltartóikkal, amelyek nem sokat bíztak a fantáziára.

Tamás akcióját Dia szakította félbe

A lenge öltözet ellenére a buli azonban kissé nehézkesen indult, hiába kezdtek el a versenyzők azonnal poharazgatni. Zsuzsi az este folyamán félrehívta Norbit, hogy megbeszélje vele a randijukon történteket, de az ártatlannak indult csevegésnek óriási veszekedés lett a vége. Norbi ugyanis hamar ingerültté vált, mivel úgy érezte, hogy exbarátnőjének semmi más célja nincs, mint hogy mielőbb elszakítsa őt Diától, Norbi pedig még azt is letagadta a többiek előtt, hogy a randin megcsókolta Zsuzsit. 

Dia olyan gyenge láncszem, hogy legközelebb Ő FOG kiesni

- jelentette ki a tőle megszokott karakán módon Zsuzsi, akinek Tamás is a pártjára állt, mivel érzése szerint Norbi vele könnyedén megnyerhetné ezt a játékot. A versenyzők ezúttal nem dorbézoltak hajnalig, és viszonylag hamar aludni tértek. Az éjszaka leple alatt Gergő és Franciska hamar összemelegedtek, a másik szobában mindeközben pedig Tamás mozdult volna rá finoman Bernire, ám Dia váratlan betoppanása véget vetett akciójának.

Ezt is szeretjük