A magyar bombázó sírva és káromkodva búcsúzott a műsorban - Csúnyán szabadultak meg tőle
Már csak öten maradtak versenyben az Exek az édenben játékosai közül.

exek-az-edenben-20-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben keddi epizódjában a játékosok már ébredés után azon kezdtek agyalni, hogy vajon ki milyen taktikával készül eljutni a döntőig. A bizalmatlanság mostanra óriási méretek öltött közöttük, aminek tükrében nem meglepő, hogy senki sem hitte el, amit a másik mondott neki, a rájuk nehezedő egyre nagyobb nyomás miatt pedig küzdeniük kellett azért, hogy megőrizzék hidegvérüket. 

A reggeli után nem sok idejük volt kikapcsolódni, ugyanis megszólalt a tablet: egy szkanderversennyel kellett eldönteniük, hogy ki a legkeményebb lány és fiú közöttük, a győztesek pedig jutalomban részesültek. Milán könnyedén legyőzte Tamást, de Norbival már keményebb csatát vívott a győzelemért. Franciska először Bernit nyomta le, aztán Zsuzsit, ezért aztán jutalmul Milán és Franciska kényeztethették egymást egy kis masszázzsal.

Dráma a tengerparton

A tablet harmadik üzenetéből megtudták, hogy ezúttal a lányok ruccanhatnak ki egy kicsit a villából, ám mindhárman azonnal sejtették, hogy minden bizonnyal újabb nehéz döntést kell majd meghozniuk. A napsütötte tengerparton egy szörfoktató várta őket, ám alighogy belekezdett a legfontosabb technikai tudnivalók átadásába, feltűnt a színen Bódi Sylvi, aki közölte velük, hogy ma valakinek távoznia kell közülük. Nem szokványos kiszavazás várt azonban rájuk, hiszen ezúttal titkos szavazásra kérte fel őket a műsorvezető.

- Lányok, láttok ott három borítékot. Arra kérlek titeket, hogy nyissátok majd ki őket, vegyétek ki belőle a fényképeket, és majd csak annak az egy lánynak a fotóját tegyétek vissza a borítékba, akivel nem kívánjátok tovább folytatni a játékot - szólította fel őket Bódi Sylvi, a feladat hallatán pedig az arcukra fagyott a mosoly. Kaptak egy kis időt, hogy átgondolják, kit küldenének haza, majd visszatért Bódi Sylvi, aki közölte velük, hogy az eredményt csak később tudják meg. 

A fiúk meg csak bolondoztak

A villában maradt fiúk Tamás ötletére mindeközben önfeledten bolondozni kezdtek. Belebújtak a lányok ruháiba, majd a legtipikusabb tulajdonságaikat felnagyítva kifigurázták őket, miközben szakadtak a nevetéstől. Miután a csajok visszatértek a szörfözésből, elmesélték a fiúknak, hogy mi történt még velük a tengerparton, majd hozzátették, hogy azt még egyikük sem tudja, hogy kinek kell majd hamarosan összepakolnia. 

A vacsora előtt mindenki legnagyobb meglepetésére Bódi Sylvi is betoppant a villába, kezében a három borítékkal. Nem sokat teketóriázott, és Zsuzsi borítékját nyitotta fel először, amiben Berni fényképe lapult. Berni borítékjából Zsuzsi fotóját húzta elő, ezért aztán Franciska szavazata döntött, aki szintén Zsuzsit küldte haza - akinek ezzel a finálé előtt néhány nappal ért véget a játék.

Egy áruló k*rv* vagy!

- fakadt ki Bernire a megdöbbent Zsuzsi, aztán Norbi kezdett ordibálni a többiekkel, aki szintén összetört, miután leesett neki, hogy Franciska hátba támadta őt és a párját. Pillanatok alatt elszabadultak az indulatok, Bódi Sylvi ekkor pedig úgy döntött, hogy inkább magukra hagyja az egymással káromkodva kiabáló játékosokat. Franciskát és Tamást leszámítva mindenki könnyek között búcsúzott el Zsuzsitól, aki csak annyit kért Norbitól, hogy mindenáron nyerje meg a valóságshow-t.

- Hazaküldték két páromat, mert tudták, hogy erős vagyok - összegezte a keserű tanulságot Norbi a szobájába visszavonulva Berninek és Milánnak, akik próbálták megnyugtatni a sokktól ledöbbent társukat. A veszekedésnek ezzel azonban még korántsem lett vége, hiszen Milán és Berni is durván összerúgták a port, miután a 19 éves lány felemelte a hangját, majd megpróbálta Milánt kioktatni, miközben még érettségije sincs.

A tablet utolsó üzenete Milánnak szólt, aki megtudta, hogy mivel szobatárs nélkül maradt, holnap ő mehet majd mindkét lánnyal randizni, de készüljenek, mert korán reggel kell majd indulniuk. Norbi csak ezek után vette észre azt a megható üzenet, amit Zsuzsi írt neki a távozása előtt rúzzsal a fürdőszobai tükörre: "Ne haragudj, elcsesztem! Szeretlek!", ám még a neki rajzolt szívecske sem tudta visszatartani attól, hogy miután kettesben maradtak, rámásszon Bernire.

Ezt is szeretjük