Majdnem verekedésig fajult a kiszavazás - Üvöltöztek egymással az Exek az édenben játékosai
Kiderült, hogy melyik lánynak kellett elsőként hazautaznia Bali szigetéről.

exek-az-edenben-7-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben szerda esti adásában Dia készült ki a legjobban a játékosok közül, aki órákon át zokogott a szobájában Tamás miatt, hiába vigasztalták a többiek. A tegnapi részben azonban nemcsak ő, hanem mindenki más is meglehetősen gondterhelten ébredt, hiszen tudták, hogy az este sor kerül a második kiszavazásra, melynek végén ezúttal az egyik lánytól kell majd búcsút venniük.

Tamás az elmúlt napok során egyre több ellenséget szerzett magának viselkedésével, ébredés után ezért rögtön megpróbálta tisztázni nézeteltéréseit Norbival, mivel elmondása szerint számára fontosabb az ő barátsága annál, mint hogy inkább Zsuzsinak vagy Diának segítsen a háta mögött. A kérdőjeleket sikerült is eloszlatnia, ezért aztán gyorsan kibékültek a reggeli napsütésben.

Tamás mindeközben tovább áskálódott Dia ellen: arra próbálta rávenni Gerit, hogy az este során Dia nyakába tegye majd a virágfüzért, ravasz dumáját persze azzal kezdte, hogy persze egyáltalán nem akarja őt befolyásolni. Norbi mostanra teljesen leírta Zsuzsit, mivel eljátszotta a bizalmát, Milán viszont egész nap hezitált, mert képtelen volt eldönteni, hogy kit is kellene hazaküldenie. Geri pedig csak egy dologban volt biztos: döntésével sem Norbinak, sem pedig Tamásnak nem akar kedvezni.

Tartottak az új ex érkezésétől

A délelőtt folyamán a tablet is zenélni kezdett: Andi, Franciska, Tamás és Gergő kapott lehetőséget arra, hogy kiruccanjanak a villából. A tengerparton sétálva azon kezdtek tanakodni, hogy vajon kinek az exe érkezik ma hozzájuk, de aggodalmuk alaptalan volt, hiszen csak két indonéz sportoló várta őket, akik bevezették őket a capoeira nevű brazil harcművészeti tánc alapjaiba. A fárasztó különóra után Franciska ügyesen megkörnyékezte Andit, aki biztosította őt bizalmáról.

A két lány és a két srác még vissza sem ért a tengerpartról, amikor a villában maradt játékosok az alábbi üzenetet kapták a tableten, amely a randin hangzott el:

Száz százalék, hogy Norbi és Milán Zsuzsit fogják kiszavazni a villából.

A nyugtalanító vallomás hallatán először mindenki összerezzent, majd azt próbálták kitalálni, hogy vajon kinek a szájából hangzott el ez a mondat. Zsuzsi természetesen szörnyen elbizonytalanodott, Dia pedig csak ennyit mondott a kialakult helyzetről: "senki sem fél annyira, mint én, mert érzelmileg nem kötődnek úgy senkihez, mint én." Miután a négyesfogat hazatért a villába, Zsuzsi mindenkit összehívott, hogy kiderítse, ki állította azt, miszerint Norbi és Milán őt akarják hazaküldeni, ám Andi csak lapított, és nem vallotta be, hogy ő volt.

A tableten kapott üzenet alaposan felzaklatta a kedélyeket.
A tableten kapott üzenet alaposan felzaklatta a kedélyeket.
Fotó: Sághy Tímea/VIASAT3

A második kiszavazáson ezúttal a fiúk szavaztak a lányokra. Bódi Sylvi előbb mindegyiküknek feltett egy személyes kérdést, melyekkel igyekezett felhívni a játékosok figyelmét egy-egy olyan aspektusra, amely könnyen lehet, hogy elkerülte a figyelmüket. Ezek után Tamás kezdte meg a kiszavazást, aki Dia nyakába tette a virágfüzért, ezzel pedig senkit sem lepett meg. Őt Milán követte, aki egyáltalán nem várta ezt az estét, és végül Zsuzsira szavazott, hogy így viszonozza a segítséget Diának, aki melléállt nem sokkal az érkezése után.

Tudtam, hogy elárulsz

- jelentette ki keserűen Zsuzsi, majd hozzátette, hogy felkészült erre. Harmadikként Norbi került sorra, akinek választása szintén Zsuzsira esett, mivel exbarátnője kétszer is hátba támadta, illetve a szemébe hazudott, miközben pont tőle várta ezt a legkevésbé. Geri szavazata döntetlent eredményezett: ő ugyanis Dia nyakába tette a virágfüzért, a holtverseny miatt pedig végül a másik három lánynak is választania kellett Dia és Zsuzsi közül.

Andi hamar rávágta, hogy Zsuzsival nem szeretné folytatni a játékot, Berni pedig Diát választotta, ezért aztán végül Franciska szavazata döntötte el, hogy kinek kellett távoznia a villából. Franciska elmondta, hogy itt csak Geriben bízik, ezért az iránta érzett lojalitásból ő is Diára voksolt. Dia ezek után sírva szaladt el a szobájába, a többiek pedig lesújtva próbálták feldolgozni a történteket.

Ez egy gusztustalan féreg!

- fakadt ki Tamásra a nappaliban Norbi, aki Zsuzsi véleménye szerint a legtöbbet hazudta eddig mindenkinek ebben játékban. Nem csoda, hogy Tamás szemében sokat nőtt Zsuzsi, mivel ilyen karakánul kimondta, amit gondolt. Az indulatok pillanatok elszabadultak, Norbi egyenesen attól tartott, hogy összeverekszik Tamással.

"Én nem hazudok ebben a k*rv* játékban senkinek", üvöltött rá Zsuzsi dühében Norbira, a többiek pedig meg sem mertek szólalni. Norbi a rész végén azt ígérte Diának, hogy ezek után csak még erősebb lesz miatta, de lelkiekben már arra is felkészült, hogy a jövő héten őt küldik majd haza a lányok, Zsuzsival az élen.

Ezt is szeretjük