A magyar bombázó őrjöngött az esti műsorban - Mindenkit megdöbbentett, mit tett
Megfagyott a levegő az Exek az édenben fináléjában.

exek-az-edenben-22-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben négy játékosa a döntőbe jutással az eddigi legnehezebb napjához érkezett tegnap este, hiszen egyikük sem sejtette, hogy milyen drámai finálé vár rájuk az utolsó Bali szigetén töltött napjukon. Reggel Zsuzsi váratlan felbukkanása mindenkit meglepett, ám az elkövetkező órákban nem csak ő tért vissza a villába. Zsuzsi azonnal faggatni kezdte Norbit, aki nem titkolta el, hogy Bernivel csókolózott, ezzel pedig nem lepte meg a féltékeny lányt.

Másodikként Milán érkezett meg a villába, akinek már sokkal jobban örültek a többiek, mivel Zsuzsi az ideges jelenlétével megint pillanatok alatt felszította közöttük az elfojtott feszültséget. Milán után Csaba, majd Barbi toppant be, őket pedig Andi hatásos belépője követte, aki "Na mi van, huligánok?" felkiáltással üdvözölte őket. Legvégül Bódi Sylvi érkezett meg, aki elárulta, hogy miért is tért vissza közéjük a valóságshow utoljára kiesett öt játékosa.

- Ti öten nem véletlenül költöztetek vissza a villába. Ti öten lesztek azok, akik eldöntitek, hogy melyik páros nyeri a játékot, és arról is ti fogtok dönteni, hogy mennyi pénzt vihetnek haza. Mindegyikőtöknek van kétmillió forintja, ezt az összeget pedig annak a párosnak adhatjátok oda, akiről úgy érzitek, hogy a legjobban megérdemli. Ha mind az öten egy párosra raktok, akkor az a páros tízmillió forinttal fog hazatérni. Ha csak négyen raktok egy párosra, akkor nyolcmillió forintot vihetnek haza, ha csak háromra, akkor értelemszerűen hatot. Az a páros győz, aki minél okosabban, minél rátermettebben viselkedik a délután folyamán, szóval nagyon ügyesen kell majd kampányolnotok magatok mellett. Győzzön az, aki az utolsó nap is tudja bizonyítani rátermettségét. Este találkozunk - mondta nekik Bódi Sylvi, amivel sikerült mindenkit megdöbbentenie.

El is kezdtek azonnal agyalni, hogy vajon mi vár rájuk az esti döntőben, és az öt kiesett játékos melyikükön áll majd bosszút. Nem sok idejük jutott azonban a spekulálásra, ugyanis a tablet zenélni kezdett, az üzenet pedig felszólította őket, hogy menjenek mind a médiaszobába, ahol egy videót kellett végignézniük. A kivetítőn percekkel később peregni kezdett az elmúlt napok eseményeiből összevágott montázs, ami minden kellemetlen titkukról és taktikázásukról lerántotta a leplet.

Zsuzsi megint padlót fogott

Az utolsó képkockákon Bernit és Norbit láthatták meglehetősen összemelegedve, Zsuzsinál pedig ekkor szakadt el a cérna. Ordibálva rohant ki a szobából, de képtelen volt lehiggadni, és válogatott káromkodások közepette ócsárolta fennhangon Norbit, mivel úgy érezte, hogy nála jobban senki sem alázta meg ország-világ szeme láttára. Rövidesen az idegösszeomlás szélére jutott, a többiek pedig alig tudták lecsillapítani, úgy őrjöngött tehetetlen fájdalmában a villában.

A tableten ekkor kapták a második üzenetet, amely felszólította őket, hogy készüljenek fel a döntőre. Az udvaron már várta őket Bódi Sylvi, ahol kiderült, hogy a néhány órával korábban látott felvételek hatására többen is meggondolták magukat, hogy kinek is adják majd a kétmillió forintot. Az öt kiesett játékosnak virágfüzérek helyett ezúttal a zsákokba tett pénzt kellett odaadniuk annak a párnak, amelyik szerintük a leginkább megérdemelte.

Erre a döntőre senki sem volt felkészülve

Barbi nyitotta meg a sort, aki Tamásnak és Franciskának nyújtotta át zsákját. Másodikként Milán következett, aki Norbinak és Berninek adta a kétmillió forintot. Harmadikként Csaba került sorra, aki szintén Norbit és Bernit választotta, őt pedig Andi követte, aki elsírta magát, mielőtt közölte volna, hogy Tamást és Franciskát jutalmazza a pénzzel. Utolsóként Zsuzsi lépett a négy döntős elé, aki szavazatával megpecsételte a sorsukat. 

- Norbi, soha az életemben nem csalódtam még akkorát emberben, mint benned. Úgy éreztem, hogy ezt a tíz évet te fogtad, összecsomagoltad és eldobtad. Rohadtul nehéz dolgom van, és nem tudom eldönteni, hogy az az ember mellé álljak, aki benntartott és segített, vagy melléd, akit tíz éve ismerek, de kétszer elárult. Van róla fogalmad, hogy te ezzel mit okoztál? Van róla fogalmad, hogy emiatt mit kell majd megélnem? A büszkeségem, az erkölcsöm, az elveim és a gerincem a tét. Nem fogom tudni neked ezt megbocsátani, és soha sem fogom elfelejteni, úgyhogy Norbi, én ezt a zsákot ma nem neked adom, hanem az öcsédnek és a családodnak - mondta Zsuzsi, vallomása után pedig azonnal megfagyott a levegő.

Tamás és Franciska csalódottan vették tudomásul, hogy nem ők nyerték meg az Exek az édenben első évadát, visszarohantak a szobájukba, és azonnal pakolni kezdtek. Norbi mindeközben sírva kért bocsánatot Zsuzsitól, majd elmondta, hogy Bernivel megfelezik a hatmillió forintot, a pénzt pedig a családjuknak adják majd.

Ezt is szeretjük