Az Exatlon győzteseinek nem örülnek a nézők: "Rosszabb nem is nyerhetett volna"
Tegnap este kiderült, kik azok a játékosok, akik az Exatlon Hungary története legjobbjainak mondhatják magukat.

exatlon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022. január 2-án startolt el az Exatlon Hungary negyedik, All Star alcímet viselő évada. Három hónapon át követhették nyomon a nézők az extrémsport-vetélkedőt, amelynek április 10-ei döntőjében derült ki, melyik fiú, illetve melyik lány lett a bajnok.

A lányok közül Busa Gabi és Szente Gréta, a fiúknál Herczeg-Kis Bálint és Jósa Danny között dőlt el, melyiküké lett a 15-15 millió forintos főnyeremény, egyben ki lett az eddigi szezonok legjobbja.

Az Exatlon Hungary All Star döntője

Az utolsó adásban először Gabi és Gréti csaptak össze: ennél a szettnél az előbbi választhatta ki a pályát. Az éjszakai helyszínen ügyességi feladatokkal és kemény fizikai kihívásokkal kellett szembenézniük. 

exatlon 2
Fotó: TV2/Exatlon Hungary All Star

Egy szettet Gréti már megnyert a női szuperdöntő három próbatételéből a pénteki adásban, és a második során szinte végig vezetett. Mindössze egy fordulóban maradt alul, így magabiztosan aratott győzelmet a pályán. Mivel az első két futamot megnyerte, nem volt szükség harmadik fordulóra: címvédőként - hiszen a 3. évadot is ő nyerte - Gréti lett a 2022-es Exatlon Hungary női győztese.

- Tavaly, amikor megnyertem, teljesen más érzések kavarogtak bennem. Nem hallottam a külvilágot, viszont most, hogy itt voltatok, hogy hallottam a hangotokat, mondtátok, mit csináljak, azt hittem, nekem ez megvan, de kellettetek ti is - köszönte meg a szurkolóiknak Szente Gréti.

A férfiak összecsapása következett. A pénteki adás első szettjét Bálint nyerte 5-1-re Dannyvel szemben. A második során Danny bizonyult jobbnak, számára könnyebben ment a pálya végi ügyességi feladat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A férfifinálé a döntő játszmával folytatódott. Az első kört Bálint nyerte, a másodikban kiegyenlített Danny. A küzdelem az utolsó percig nagyon szoros volt, végül Jósa Danny 5-3-ra nyerte meg a kört Bálint ellen, ezzel ő lett az Exatlon Hungary All Star férfi győztese. 

Mint, ahogy az lenni szokott, az Exatlon esetében is megvolt a rajongók véleménye a verseny végkimeneteléről. A műsor hivatalos Instagram-oldalát elárasztották a kommentek. A sok gratuláció mellett sokan nem voltak elégedettek az eredménnyel, jó páran gondolták, mind a férfi, mind a női oldalon az ellenfél érdemelte volna meg a kupát.

Gréti győzelme esetében sokan azt írták, kiegyenlítetlen volt a verseny, mivel a lány sokkal kevesebb futamban vett részt Gabinál. Olyanok is akadtak, akik egyenesen bundát kiáltottak nála.

Sajnos egy nagy orrú, taktikus lány győzött, aki 40 futammal kevesebbet futott az ellenfelénél, és 10 évvel fiatalabb.

Te vagy a győztes, Gabi! 30-40 futammal többet játszottál, mint Gréti, mert te minden versenynapon játszottal, hiába fájt valamid vagy voltál beteg. Ebből is látszik, hogy te egy igazi bajnok vagy!

Gabika, te jobb vagy sokkal! Kis Grétike be volt szervezve.

Rosszabb nem is nyerhetett volna.

Danny és Bálint két utolsó mérkőzésének végeredményével sem voltak sokan kibékülve. Többen megjegyezték, Danny a finálé előtt egészségügyi problémákra panaszkodott, amelyek szerintük a végső küzdelemre varázsütésre eltűntek.

Eddig fájt a háta...

Most már semmi baja nincs.

Úgy megnyerni, hogy pár nappal azelőtt nem tudtál párbajozni…

Természetesen olyanok is szép számmal akadtak, akik nagyon örültek a két győztesnek. A kommentszekcióban Gréti eseténél a Kihívók színével megegyező, kék szívekkel gratuláltak a nyereményhez, míg Dannynek a Bajnokok színével, azaz piros szívekkel üzentek.

A Sztárban Sztár 2022 győztese

2022. április  2-án derült ki a Sztárban Sztár 8. évadának győztese. A nézők meglepő egyetértéssel úgy vélekedtek, igazságos döntés született.

Cover-fotó: TV2/Exatlon Hungary All Star

Ezt is szeretjük