Nem tudta kivédeni! Esztergályos Cecíliát autóbaleset érte
Ahogy azt megjósolták neki
Esztergályos Cecíliának karambolt jósoltak, aznap meg is történt vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk egyik legkedveltebb komikája, Esztergályos Cecília az RTL Klub reggeli kötetlen csevegőműsorában, a Csak csajokban elmélkedett jóslatokról, sorsról, hitről és babonákról.

Balesete ellenére nem hisz a rossz jóslatokban

A 68 éves színésznő és beszélgetőpartnerei, Ördög Nóra és Ábel Anita abban már a legelején megegyeztek, hogy - legyen az örömteli vagy tragikus esemény - az életben semmi se történik ok nélkül.

Beteljesült a jóslat

A Família Kft. sztárjáról köztudott, hogy rendkívül energikus és optimista személyiség, ezért igyekszik távol tartani magától a negatív hatásokat. A közkedvelt színésznő elárulta, hogy a pozitív gondolatok erejében hisz, ezért kerüli a szerencsétlenségeket előrejelző horoszkópokat és a különféle ostoba jóslatokat.

Ez utóbbival kapcsolatban még egy megdöbbentő történetet is elmesélt, mely vele esett meg még évekkel ezelőtt.

- Egyszer jósoltattam, még évekkel ezelőtt. Akkor egy komoly asztrológus megjósolta, hogy vigyázzak, mert baleset fog érni, és aznap addig vezettem ezzel a tudattal, míg valaki tényleg belém nem hajtott a kocsijával - emlékezett vissza a sztár.

Édesanyja a pozitív példa

Az önbeteljesítő jóslatnak szerencsére nem lett komolyabb következménye, azt azonban megtanulta belőle, hogy ne higgyen a rossz hír hozójának. A művésznő egyébként a babonákhoz is hasonlóan áll, vagyis nem veszi őket túl komolyan.

A József Attila Színház komikája számtalan nehézséggel megküzdött már élete során, szülei korai halála, magánéleti és a szakmai kudarcai is megviselték. Ilyenkor azonban mindig édesanyja szavait idézte fel magában.

- Édesanyám kedvelt mondása volt, hogy mindenben a jót a lásd! Tehát ha valami nem sikerül, nem kell elkeseredni, jön helyette jobb - osztotta meg a nézőkkel hitvallását a színésznő.

A mantra pozitív hatása a színművésznő sikerein mérhető le a legjobban, hiszen a mosolygós komika jelenleg is hat futó darabban látható a József Attila és a Karinthy Színház színpadán.

Ezt is szeretjük