A 79 éves Esztergályos Cecília vadító dívának öltözött: lenyűgözően néz ki

Esztergályos Cecília fekete csipkekesztyűben és dögös ruhában tündökölt, úgy festett, akár egy igazi díva.

Esztergályos Cecília dívaként
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecíliáról nehéz elhinni, hogy 2023 januárjában a kerek 80. születésnapját ünnepli. Kortalan szépség, jó pár évet letagadhatna. 

Erről árulkodik új posztja is, amelyen dívának öltözött. A kommentelők csodálták az elegáns és szexi megjelenést, amelyet a színésznő is teljesen a magáénak érzett.

Esztergályos Cecília dívaként

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő ismét bebizonyította, hogy a szépség nem a kor függvénye. A Facebook-oldalán osztott meg egy dögös képet, amelyen fekete, tollas ujjú csipkeruhában és hozzá illő, fekete necckesztyűben pózol. 

Nyakában egy elegáns, fehér gyöngysor látható, amely még kifinomultabbá teszi a megjelenését. A háttérben karácsonyfákat láthatunk, a 79 éves sztár pedig elbűvölően mosolyog. A kommentelők szerint igazi díva, akinek a címlapon a helye.

„ Ügyes a fotós valóban, de hát nem volt nehéz dolga. Te pedig címlapra való vagy, kedves Cecília!”

„Igazi dívaként tündököl a Művésznő! Gyönyörű, mint mindig.”

„Ez a fekete kesztyű nagyon dögös, igazi telitalálat! Eszméletlenül csodásan fest, a hajáról már nem is beszélve” - jegyezte meg egy rajongó. 

Cicciolina fürdőruhában

A Staller Ilona néven született Cicciolina évtizedek óta Olaszországban él, de magyar gyökereit sem felejtette el. Szeptemberben Budapestre utazott, ahonnan fotókat is posztolt a közösségi oldalára. 

A 70 éves Cicciolina fürdőruhában: a Gellért fürdőből posztolta a fotókat

Cicciolina Budapestre érkezett szeptemberben, a Gellért fürdőből fürdőruhás fotókat posztolt.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Life TV

Ezt is szeretjük