Friss fotón a 66 éves Eszményi Viktória - Így néz ki ma a '80-as évek népszerű énekesnője
Nézd meg, mennyit változott Eszményi Viktória az elmúlt 45 alatt.

eszmenyi-viktoria-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eszményi Viktória kereken 45 évvel ezelőtt tűnt fel az 1972-es Táncdalfesztiválon, ahol már akkor is countrydalokkal nyűgözte le a közönséget. Itt figyelt fel tehetségére Bergendy István, aki felajánlotta neki, hogy turnézzon együtt velük, ő pedig igent mondott a felkérésre. 

Innentől kezdve pedig nem volt megállás: a Magyar Rádióban mintegy 20 sikeres felvételt rögzített a hetvenes évek második felében, melyek közül a legnagyobb sláger az Egy rozoga ház című dal lett. A televízióban is előadta dalait, ezzel pedig csak tovább növelte népszerűségét, de az 1981-es Táncdalfesztiválon megint robbantott: a Vidéki lány vagyok című dal a mai napig a legismertebb slágere.

eszmenyi-viktoria
Fotó: MTI/Záray Tamás, Hír TV

Eszményi Viktória júniusban ünnepelte 66. születésnapját, dalszerző férjével, Heilig Gáborral pedig a Hír TV Kép-regény című műsorának a vendége volt, ahol többek között megismerkedésükről is meséltek, amelyre egy szovjet turnén került sor. 

- Felhívott Várszegi Gábor, hogy meg szeretnének hallgatni, menjek be a Vár Klubba, ahol a Gemini együttes próbált. Mondta, hogy lenne egy két hónapos Szovjetunió-beli turné, és megkérdezte, hogy kimennék-e velük. Mondtam, hogy igen, nagyon szívesen. Korábban Kovács Kati már áradozott nekem Heilig Gabiról, ami megmaradt bennem. A próbán aztán ott állt velem szemben ez a helyes pasi, kedves és szép volt, első pillantásra bejött - idézte fel megismerkedésük történetét Eszményi Viktória, aki 1983-ban ment feleségül Heilig Gáborhoz, akivel a mai napig boldog házasságban él.

Ezt is szeretjük