Erős Antónia smink nélkül: így csak ritkán áll kamera elé
Erős Antónia megmutatta, hogy néz ki, ha egy gramm festék sem fedi az arcát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia 1998 óta vezeti Szellő István oldalán az RTL Klub Híradóját. Hírolvasóként nagyon fontos számára, hogy a lehető leghitelesebben tudja tájékoztatni a nézőket a világ történéseiről. Ehhez megjelenésével is idomulnia kell, mindig tökéletes külsővel ül be a stúdióba. 

Minden adás előtt nagy gonddal kiválasztják, hogy mit viseljen, valamint frizuráját és sminkjét is ehhez igazítják. Szerinte a televízió képernyője megköveteli, hogy erős színekkel és határozott vonalakkal az arcán jelenjen meg. A profi sminkescsapat minden alkalommal feltűnő színekkel dolgozik, valamint a tusvonal és markáns rúzs is elengedhetetlen az arcáról.

Erős Antónia smink nélkül

- A híradós smink erőteljes, ez a lámpáknak szól és a stúdiótérnek. Nagyon fontos, hogy legyenek határozott vonalak, egy tévéműsorban a tipikus natúr smink nem elég, mert nem látszik - mesélte a Liluland videójában.

erős-antónia-liluland
Fotó: YouTube/Liluland

Azt is elárulta, hogy nagyon fontos számára a nézők véleménye, nem akarja, hogy ápolatlannak gondolják, ha összefutnak vele az utcán. Így csak ritkán mutatkozik nyilvánosan teljesen natúr arccal, még akkor is tesz fel minimális mennyiségű festéket, ha csak a közértbe ugrik le.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Ha elszaladok valamit elintézni, vagy beülünk kávézni a férjemmel, akkor biztos, hogy alapozó nincs, viszont szempillaspirál, pici szemöldök, valamilyen szájszín és nagyon enyhe szemszín. Ha ez nincs, akkor még a gyerekeim is furcsán néznek, hiszen ők is mindig úgy látnak, hogy valamennyi smink van rajtam.

Nem véletlen, hogy ilyen magabiztossággal beszél a szépészet rejtelmeiről, hiszen szakavatottnak mondhatja magát. Elvégzett egy sminktanfolyamot, hogy akkor se legyen gondban, ha éppen nincs, aki kifesse az arcát a műsor előtt.

Színésznők smink nélkül

A színésznőket a színpadon, a filmekben és sorozatokban, tévéműsorokban, díjátadókon és gálákon többnyire a legelőnyösebb arcukat mutatva láthatjuk - kivéve, ha egy-egy szerepük ennek az ellenkezőjét kívánja meg. Főként a színházban viselnek erőteljes sminket, hogy az arcukat és a mimikájukat az utolsó sorokban ülök is jól lássák. 

Ezt is szeretjük