Tiszta Julia Roberts a Micsoda nő!-ből: Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége a vörös szőnyegen így ragyogott

Ernyey Béla és felesége egy lovasklub rendezvényére voltak hivatalosak. Dóra szettje ennél stílusosabb nem is lehetett volna.

ernyey-béla-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Micsoda nő! része a filmtörténelemnek: nem csupán minden idők egyik legjobb romantikus komédiájaként gondolunk rá, a Julia Roberts által viselt szettek is ikonikussá váltak - ezek közül idézett meg egyet Ernyey Béla felesége a vörös szőnyegen.

A színész és 38 évvel fiatalabb párja a La Estancia Polo Club rendezvényén vettek részt Etyeken. Az eseményről Ernyey Béla posztolt a Facebook-oldalára, a bejegyzésnek pedig nem véletlenül adta azt a címet, hogy „my pretty woman & me”.

Ernyey Béla felesége a vörös szőnyegen

Dórán annak az outfitnek a pontos mását láthatjuk, amelyet Vivian viselt a filmben, amikor a Richard Gere által megformált Edwarddal egy lóversenyen vettek részt.

A kommentelők is értették a célzást, volt, aki be is tett egy képet az ominózus jelenetből. Ha összehasonlítjuk a két öltözéket, mindössze nüansznyi különbséget tudunk felfedezni: például Dóra nem viselt fehér kesztyűt a felvételeken.

Még a kalapot díszítő, a ruha mintájával azonos szalag is stimmelt Dóra szettjében.
Még a kalapot díszítő, a ruha mintájával azonos szalag is stimmelt Dóra szettjében.
Fotó: Profimedia

Viszont nem csak Dóra stílusos megjelenését díjazták a hozzászólók, azt sem hagyták szó nélkül, mennyire remekül festettek együtt.

"Micsoda Nő és micsoda Férfi az oldalán! Micsoda összhang, micsoda boldogság, micsoda stílus, micsoda fülbevaló!!! Micsoda öröm lesz, ahol csak megjelentek!"

"Imádom ezt a harmóniát, boldogságot, ami sugárzik Önökről! Ez így wunderschön!"

Olvass Ernyey Béláék bécsi életéről!

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége 15 éve élik együtt az életüket. Budapestre és Bécsre egyaránt az otthonukként tekintenek - elárulták, mennyire itatja át a mindennapjaikat a luxus.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük