Erdélyi Mónika smink nélkül: így néz ki az 52 éves tévés festetlenül
Elámultak Erdélyi Mónika követői, amikor meglátták a fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg régen, a legnagyobb dívák korában elképzelhetetlen volt, hogy egy hírességet tökéletes smink és kifogástalan frizura nélkül lásson a közönség, mára lazultak a szabályok ezen a téren. Manapság már egyáltalán nem ritka, hogy a legnagyobb sztárok is megmutatják arcukat természetes valójukban.

Nem kell egészen a tengerentúlra mennünk, hogy olyan tévés személyekre találjunk, akik bátran állnak kamera elé smink nélkül, hazánkban sem takargatják arcukat. Erdélyi Mónika is simán feltöltött egy teljesen festetlen szelfit magáról az oldalára.

Erdélyi Mónika smink nélkül

A műsorvezetőt csak nagyon ritkán látni így: a YouTube-csatornáján mindig ügyel rá, hogy még akkor is viseljen egy kis rúzst vagy szempillaspirált, amikor a konyhában sürög-forog, vagy épp barkácsvideót készít lányával, Mollival. 

Épp ezért követői nagyon meglepődtek, amikor meglátták a posztot, sokan még sosem látták kedvencüket így megjelenni. Hangot is adtak annak, mennyire tetszik nekik a Törökországban fotózott szelfi.

„Komolyan mondom, ilyet még nem láttam! Smink nélkül is szép!” - lelkendezett egy követő. Mások millió szívecske hangulatjelekkel fejezték ki, mennyire tetszik nekik a Mónika Show egykori házigazdája.

Az 52 éves tévés igazolja a mondást: "Aki szép, az reggel is szép!", jól áll neki a természetesség. Vonásai azt is tükrözik, hogy a felvétel a nyaralás kellős közepén készült. Le sem tagadhatná, mennyire kisimult ezen a 2019-es képen.

Tévések smink nélkül

Ördög Nóra, Ábel Anita és Tatár Csilla büszkén vállalják arcukat úgy is, ha nem épp profi sminkesek kezei közül kerültek ki. Mutatjuk a legnépszerűbb hazai műsorvezetőket smink nélkül.

Ezt is szeretjük