Endrei Judit 62 évesen is gyönyörű! Így tért vissza a képernyőre 17 év után
Nézd meg!
Endrei Judit, a Magyar Televízió egykori bemondónője visszatér.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrei Judit, a Magyar Televízió egykori nagyon népszerű bemondónője 17 év után visszatér a tévézéshez.

Ábel Anita friss fotóján
Február végén a Mokkában

A 62 évesen is gyönyörű sztár az ATV egy női beszélgetős műsorában szerepel majd.

17 év után tér vissza a képernyőre

Endrei Judit 1998-ban búcsúzott el a Magyar Televízió nézőitől, és ezzel együtt a médiától is. Idén februárban aztán a TV2 Mokka című műsorában boldogan mesélt arról, hogy 17 év kihagyás után visszatért a médiába, mikrofon mögé ült. Fodor János hívására vállalta, hogy a Rádió Bézsben heti egy alkalommal vezet egy kétórás műsort Kor-határtalanul címmel.

- Azzal foglalkozom, amivel egyébként is, az 50 pluszosok korosztályához és korosztályának szólok. Az 50 pluszos is szeret élni, törekszik arra, hogy minél hosszabban és egészségesebben éljen - mesélte a műsorban.

Szerdától azonban nemcsak a hangját hallhatják rajongói, hanem az arcát is láthatják, mégpedig az ATV-n.

"A Nő Háromszor... az atv.hu minden szerdán 20.35-kor, kezdés szeptember 9! A csodálatos Lorán Lenkével és a fantasztikus Endrei Judittal és velem. Büszkeség, hogy velük lehetek!" - kürtölte világgá egy fotóval múlt héten Ábel Anita.

Endrei Juditot az utóbbi 17 évben több alkalommal is megkeresték különböző műsortervekkel, de mostanáig mindegyikre nemet mondott.

- Beszélgetőtárs vagyok. Tetszik ez a helyzet, hiszen ugyanazt kell csinálnom, mintha otthon lennék: érdekes emberekkel kell beszélgetnem. Ebben a szerepben most lubickolok, eljátszadozom kicsit megint, hiszen a tévézés mindig is az életem része volt, és az is lesz - árulta el a Blikknek.

Endrei Judit hangsúlyozta, az ő feladata nem is a műsorvezetés lesz - ez a feladat Ábel Anitáé lesz -, ő beszélget és kérdéseket tesz fel.

Fotó: Facebook/Ábel Anita, TV2/Mokka

Ezt is szeretjük