Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre
Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrei Judit mindkét lánya felnőtt nő, és az elmúlt években külföldön éltek. Ritka pillanat volt ezért a FEM3 Café adása, melyben az egykori bemondó Nórával és Laurával együtt szerepelt. Azért volt most könnyű összehozni a közös tévés szereplést, mert mindkét lány hazaköltözött a szülői házba. 

- Büszke vagyok mindkét lányra, és nem feltétlenül azért, mert okosak vagy szépek, hanem egész egyszerűen azért, mert az enyémek - árulta el Endrei Judit. 

- Én nem szoktam magunkat a külvilág felé úgy bemutatni, hogy mi, hárman a szent harmóniában és békességben élünk. Nálunk van néha olaszos temperamentumú, hangos összecsapás. Sokszor előfordul az is, hogy a lányoktól kérek valamiben tanácsot, vagy ők sokkal felnőttesebben beszélnek egy adott helyzetről, mint én - mesélte a 64 éves sztár, aki ma már írással és könyvkiadással foglalkozik. 

Nóra nyár végén jött haza, azóta Magyarországon jár egyetemre, és az a terve, hogy most jó darabig itthon marad, és befejezi a tanulmányait. Jelenleg Laura is otthon lakik, ő úgy tervezi, hogy nemzetközi diplomájával Oroszországban vagy az Egyesült Államokban vállal munkát. 

Ezt is szeretjük