Az RTL sorozatának főszereplője beleszeretett kolléganőjébe - Eddig titkolták kapcsolatukat
ÉNB Lali először a Fókuszban beszélt arról, hogy kolléganőjével egymásba szerettek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamarás Norbertet az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat Lalijaként ismerte meg az ország. A 2013 februárjában indult sorozat egyik legnépszerűbb figurája, a megmaradt kevés alapszereplő egyike, de megnyerte a Szenzációs Négyes című szórakoztató műsort, és az RTL Klubon már műsorvezetőként is bemutatkozott tavaly.

Vezette a Love Island című párkereső valóságshow-t és Szabó Zsófi műsorvezetőtársa volt a 2019-es X-Faktor háttérműsorában, az X Stage-ben. 

A való életben is egymásba szerettek

Az Éjjel-Nappal Budapest nemcsak ismertséget, de szerelmet is hozott ÉNB Lali számára. A Fókusz szerda esti adásában beszélt arról először, hogy sorozatbeli szerelmével, Virággal, azaz Kármán Odett-tel a való életben is egymásba szerettek. 

- Amikor a sorozatban megtörtént az első csók, valahogy ott történt a váltás. Ott éreztük, hogy ez több - vallotta be a 32 éves sztár.

enb-lali-parja
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Tényleg azt érzem, hogy megtaláltam a másik felemet. Sose gondoltam volna, hogy én ezt mondom, mert valahogy nem hittem ebben a kapcsolat dologban. A szerelem engem mindig elkerül, és ez valószínű, nem véletlen. Már próbáltam abba beletörődni, hogy örök szingli maradok. De nem. Most itt van Odett, és valahogy minden értelmet nyert, minden sokkal jobb, és tényleg boldog vagyok - áradozott az esti műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az eddigi barátnői mellett nem érezte, hogy jó pasi, de Odett mindennap elmondja neki, milyen helyes, kritikákkal pedig egyáltalán nem illeti, nem küldi el kondizni. Azt mondja, úgy jó neki, ahogy van. 

enb-lali-parja2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Még csak néhány hónapja ismerik egymást, már túl vannak egy-két izgalmas, nagy lépésen: Lali már bemutatta otthon Odettet, és egy vadászbálban is voltak együtt. Februárban a 23 éves lány vidéken élő édesanyja is látogatóba érkezik Budapestre, ő akkor fogja megismerni lánya választottját.

Dallos Bogi és Puskás Peti szerelmes fotói

Dallos Bogi és Puskás Peti 2019. november 21-én egy összebújós fotóval jelentette be, hogy egy párt alkotnak. Kapcsolatukról továbbra sem nyilatkoznak, az Instagramra posztolt fotóik azonban magukért beszélnek.

Ezt is szeretjük