18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

ÉNB Joe és párja ennyiszer szexelnek egy héten: Curtis csak pislogott a számon a Nyerő Párosban

A Nyerő Páros első részében máris intim titkaikról is vallottak a sztárok, így Varga Miklós, vagyis ÉNB Joe és párja is.

enb-joe-parja-cover

A tegnap este immár hetedik évadával elstartolt Nyerő Párosban a versenyzők máris intim titkaikról is beszámoltak a szobákért folytatott játék során. 

A fiúknak az adott kérdésre ugyanazt a választ kellett adniuk, mint amit a párjuk felelt, ellenkező esetben a szerelmük büntetést kapott. 

ÉNB Joe és párja ennyit szexelnek

Sebestyén Balázs műsorvezető egyik kérdésként azt tette fel: hány együttléttel lenne elégedett a párod egy héten? Az ÉNB Joeként megismert Varga Miklós 21-re tippelt, majd hozzátette, szerinte keveset mondott.

enb-joe-parja
Fotó: RTL

- Normális vagy? – fakadt ki szerelme, aki ennek körülbelül a felét, tíz szexuális együttlétet mondott. 

Curtis szeme a számok hallatán elkerekedett, a Nyerő Páros műsorvezetője pedig nevetve azt kérdezte: nektek nincs munkátok?

- Ha osztasz, meg kicsit ki is vonsz belőle, ha megvan a napi kettő-három, de nem tudunk mindennap együtt lenni… nekem a tíz már elég - magyarázta Csenge a párjának, miért heti tíz együttlétet mondott. 

Vastag Csaba felesége bevállalós ruhában

Evelin mindenkit túlöltözött, amikor a Nyerő Páros versenyzőit mutatták be, egy flitterektől csillogó ruhában lépett a színpadra. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük