Bálint Antónia először beszélt a szakításról: ezért mentek szét a párjával

Bálint Antónia és Bársony Farkas szakításáról már voltak pletykák. Most az egykori szépségkirálynő elmondta, miért mentek szét.

toncsi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már egy ideje pletykálták, hogy Bálint Antónia szakított párjával. Bársony Farkassal még együtt szerepelnek az október másodikán kezdődő Nyerő Párosban, azonban ma már nincsenek együtt.

Ez idáig egyik fél sem erősítette meg, valóban szétmentek volna, Bálint Antónia először beszélt arról, miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Bálint Antónia szakított

Az egykori szépségkirálynő és üzletember kedvese három és fél évig voltak együtt. A kapcsolatukról nem sokszor beszéltek a nyilvánosság előtt, a tavalyi évben láthattuk először őket egy nyilvános rendezvényen.

RTL NyeroParos2392293
Fotó: RTL/Nyerő Páros

Az RTL-nek elárulta, számított a szakításra. Azt mondta, ha egy kapcsolat eljut arra szintre, hogy több benne a negatívum, mint a pozitívum, akkor sejteni lehet, hogy hamarosan véget fog érni.

- Mivel tudtam, hogy ez így fog történni előbb vagy utóbb, nincs az az érzésem, hogy „jaj, most mi lesz velem”.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Igyekszik csak a jó dolgokra emlékezni a közös múltjukból, és a hétköznapokban is a pozitívumokra koncentrál.

Leszögezte, a szakítás nem a Nyerő Párosban való szereplés miatt történt. Sőt, mielőtt szerepeltek volna benne, már szétmentek egyszer. Nem szomorkodik, azt vallja, ha véget ér valami, ami már nem jó, annak örülni kell. Azért hozzátette, az elválásuk során voltak félreértések.

- Az életem során eddig mindenkitől sikerült szépen elválnom, itt voltak azért félreértések. De nem foglalkozom a negatív dolgokkal!

A Nyerő Páros szereplői

Képgalériánkban megnézheted a Nyerő Páros 2023-as, hetedik évadának nyolc szerelmespárját.

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük