ÉNB Joe párja ezt nem nézte volna ki magából: a Nyerő Párosban Csenge saját magán is meglepődött

ÉNB Joe és Csenge a Feminának mesélt arról, hogyan élték meg a Nyerő Páros-villában eltöltött időt.

enb-joe-parja-c

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Varga Miklós, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban megismert ÉNB Joe, a Survivor 46 éves műsorvezetője és párja, Hrovatin Csenge a Nyerő Páros idei, hetedik szériájában az a páros, akik legkevesebb ideje alkottak egy párt, amikor rábólintottak az RTL sztárpáros vetélkedőjére. Sem ez, sem a köztük lévő 21 év korkülönbség nem befolyásolta negatívan a műsorban nyújtott teljesítményüket. 

A Femina kíváncsi volt, miért vállalták el a felkérést, hogyan élték meg a villában töltött időt, hogyan hatott kapcsolatukra a műsorban való szereplés. 

ÉNB Joe és Csenge a Nyerő Párosról

Csenge: - Volt bennünk félsz, amikor megkeresték Mikit, mert amikor beköltöztünk a Nyerő Páros-villába, még egy éve sem voltunk együtt, tíz hónapja tartott a kapcsolatunk. Gondolkodtunk azért, megéri-e kockáztatni, mert a lelkileg is megterhelő feladatok a kapcsolat rovására is mehetnek. De úgy voltunk vele, ha a mi kapcsolatunk rendben van, egy műsor vagy a körülöttünk lévők nem tudják befolyásolni. 

Joe: - Már három éven át hívtak, és különböző okok miatt mindig nemet mondtam. Bár fiatal volt a kapcsolatunk, úgy éreztem, érett annyira, hogy elvállaljuk. Nyilván nem tudjuk felvenni a versenyt azokkal, akik húsz éve együtt vannak, ugyanakkor szerintem az is fontos, mennyire jól tudunk kommunikálni egymással, és mi annyira sokat beszélgettünk, hogy úgy gondoltam, eléggé ismerjük egymást ahhoz, hogy igent mondjunk a műsorra.

enb-joe-parja(1)
Fotó: RTL/Ágota Csaba

- Érdekes szituáció volt, hogy egy tíz hónapos kapcsolattal belevágtunk, de azt mondtam:

ha egy játék tönkre tudja tenni a kapcsolatunkat, akkor lehet, nem is annyira erős, csak mi gondoljuk annak.

- Nyilván mi is hallottunk róla, hogy voltak versenyzők, akik később szakítottak vagy elváltak, de nem a játék miatt - úgy gondolom, ezeknél a pároknál már valószínűleg előtte is voltak problémák. Nekünk a Nyerő Párosban való szereplés nagyon jót tett: amiért mi bementünk a villába, azt megkaptuk, sőt sokkal többet adott a játék, mint elképzeltük! Csak erősített bennünket. 

– Van, akinek a memóriája nem jó, más fél a magas helyeken. Volt olyan feladat, amitől tartottatok?

Joe: - Igen, a magasságtól a tériszony miatt paráztam. 

Csenge: - Az előző évadokban nem szerepeltek állatokkal kapcsolatos feladatok, reméltem, hogy idén sem lesznek, mert a kígyókat nem szeretem. 

enb-joe-parja-nyp
Fotó: RTL/Ágota Csaba

– A Nyerő Párosban nemcsak az számít, hogy a párok hogyan teljesítenek egy-egy feladat során, hanem az is, hogyan taktikáznak: tétek rakásával, szavazat leadásával, más párokkal szövetséget építve. A műsor ezen részéhez hogyan álltatok?

Joe: - Én a műsor elején is elmondtam, pont úgy alakult, hogy ismertem pár embert a többi szereplő közül, de csak ezért nem fogok rájuk szavazni. Ez egy játék! Mi amúgy nem vagyunk taktikázósak.

Úgy játszottuk, ahogy éreztünk. Szerintem pont ettől jó a játék. 

Csenge: - Taktikából szövetséget biztosan nem kötünk. 

- Előfordult, hogy egy-egy játék a párod olyan oldalát hozta elő, amit korábban nem láttál?

Csenge: - Én magamat is megleptem, amikor nekünk, nőknek összeszerelési feladat jutott. Azt mondtam magamban: „De ügyes vagy, Csenge!”

Joe: - Azt eddig is tudtam, hogy jó a memóriája, de nagyon meglepődtem például azon, hogy még a bunyózáskor kapott becenevemre is emlékezett. Persze olyan is volt, amiről azt gondoltam, ezer százalék, hogy tudja, aztán pont nem, de ez lehetett a drukkhelyzet miatt is. 

enb-joe-parja-csenge1
Fotó: RTL/Ágota Csaba

- Mi mindent megélünk. Lehet, hogy korábban elvárt tőlem valaki valamit a párkapcsolatban, de nem annyira jött elő belőlem. Csenge mellett viszont automatikus minden: a beszélgetés, az esti közös program, ami lehet egyszerű tévézés vagy kártyázás a gyerekkel. Nem kell egymást semmire kérnünk! Ha feláll takarítani, én is csinálom vele. Ő sem mond soha semmire nemet, ha segíteni kell. 

Csenge: - Azonos a rezgésünk! 

Joe: - Tényleg megtaláltuk a másik felünket, így vagyunk egy egész! 

- Volt elképzelésetek arról, hogy hányadik napig vagy hányadik kiszavazás estéjéig szeretnétek eljutni a Nyerő Párosban? 

Joe: - Mi úgy mentünk be a villába, hogy mindegy, hány napot leszünk bent, a lényeg, hogy ne legyen közöttünk feszültség, tudjunk kommunikálni, és a legfontosabb, hogy egy játékot ne adjunk fel. Mindegy, hogy hányadik helyet szereztük meg aznap, az se baj, ha utolsók vagyunk, nem számít, hogy a legjobb vagy a legrosszabb az időnk. Ehhez tartottuk is magunkat. 

Bálint Antónia és Bársony Farkas szakítása

Bálint Antónia exe állítja, nem igaz, amiket a szépségkirálynő a szakítás előzményeiről mondott el.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL

Ezt is szeretjük