ÉNB Alexára rá sem ismerni: így megváltozott az RTL bombázó sorozatsztárja
Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjének az élete és a külseje is nagyon megváltozott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Koholák Alexandrát ÉNB Alexaként ismertük meg: az RTL Klubon 2013 februárjában indult sorozatban egy fekete hajú bombázót alakított közel öt éven át, 2017 novemberében búcsúzott a nézőktől. 

2018-ban férjhez ment, és a nevét Farkas Alexandrára változtatta meg. Nemcsak az élete, hanem a külseje is sokat változott. 

ÉNB Alexa változása

Az RTL Klub Reggelijében szőke, félhosszú hajjal szerepelt, és arról beszélt, mennyire megviselte szeretett nagymamája elvesztése, aki egy hónappal ezelőtt hunyt el. 

enb-alexa
Fotó: RTL Magyarország

- Hál' istennek mentális dolgokkal foglalkozom spirituális, tudatos életvezetéssel. A férjem nagyon sokat segít, most én nem tudok segíteni másoknak. Nem tudtam, hogy lehet depressziósnak lenni. Az első három nap nagyon kemény volt, azt éreztem, hogy nem tudok felkelni az ágyból - vallotta be a könnyeivel küzdve.

enb-alexa2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A szeretett személy elvesztése arra ébresztette rá, hogy ami hiányzik az életéből, az az adakozás, az adományozás, mert úgy érzi, minden más megvan az életében. 

Nóci a Való Világból

A szőke, vagány frizurás műsorvezetőért, Czifra Noémiért egy ország rajongott a Való Világ első két szériájában 2002 és 2004 között. Hátat fordított a rivaldafénynek, 47 évesen teljesen civil szakmát űz, illetve feleségként és családanyaként éli a mindennapjait.

Ezt is szeretjük