Szerelmi történetéről vallott az X-Faktor új sztárja, Szirota Dzsenifer
Az AFTER X szombat esti adásában őszintén mesélt Dzsenifer és Krisztián szerelmi életükről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szirota Dzsenifer a szombati válogatáson bebizonyította, arany van a torkában. A 16 éves versenyzőt nem csak tehetsége miatt zárták rögtön szívükbe a nézők.

Bánhidi Krisztián
Szirota Dzsenifer
Szirota Dzsenifer édesapja

A nyírmadai Dzsenifer párjával, Bánhidi Krisztiánnal és édesapjával együtt indult az X-Faktorban. A verseny előtt a családdal Sebestyén Balázs beszélgetett, ahol kiderült, Dzsenifer édesanyján kívül mindenki nevezett a tehetségkutató műsorba.

A fiatal énekesnő anyukája viccesen megjegyezte, ő csak azért nem indult, mert "nincs ideje, hiszen valakinek dolgoznia is kell a családban".

A szerelmesek továbbjutottak a következő selejtezőig, azonban az édesapa - bár produkcióján remekül szórakoztak a mentorok - kiesett.

12 év a korkülönbség Dzsenifer és Krisztián között

A Cool TV szombat esti adásában, az AFTER X-ben a 16 éves énekesnő és párja elárulta Ördög Nórának, hogy már négy éve ismerik egymást, azonban csak egy éve annak, hogy Krisztián bevallotta szerelmét Dzsenifernek.

A fiatal énekesnő 12 éves kora óta egy nyíregyházi színistúdióban tanult, és itt ismerkedett meg az akkor 24 éves Krisztiánnal, aki a stúdiósok színpadi produkcióinak felállításában segédkezett.

Bár Krisztián elmondása szerint soha nem volt híve a tanár-diák jellegű viszonyoknak, később beleszeretett Dzseniferbe. A lány egyébként már 12 éves kora óta rajongott Krisztiánért. Dzsenifer 15 éves korára bájos nővé cseperedett, és ekkor az egyoldalú rajongás viszonzott szerelemmé alakult.

Krisztián tavaly, a Hegyalja fesztiválon találkozott először Dzsenifer édesapjával, ahol áldását kérte szerelmükre. Az apuka beleegyezett, azonban azt nagyon határozottan kijelentette a 41 éves, szigorú külsejű rocker, hogy nagyon vigyázzon a kislányára.

Az AFTER X alatt azonban kiderült, hogy az apukának nincs oka aggodalomra, Krisztián és Dzsenifer láthatóan igazán szeretik egymást.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük