Edvin Marton és kamasz fia egymás kiköpött másai - Maxim egy az egyben édesapjára ütött
Edvin Marton és Maxim nem csak külsőleg hasonlítanak, fia legalább annyira ambiciózus, mint ő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Edvin Marton és gyönyörű felesége, Marton Adrienn 2009-ben fogadtak egymásnak örök hűséget. Házasságukból két fiuk született, a 11 éves Maxim és öccse, Noel, aki 2011-ben jött a világra.

A hegedűművész és gasztroblogger kedvese olykor-olykor betekintést engednek a család mindennapjaiba a közösségi platformjaikon. Követőik imádják látni, hogy a fiaik úgy nőnek, mint a gomba. Ezeken a fotókon nemcsak irigylésre méltó életüket csodálhatják meg, hanem azt is, hogy idősebbik csemetéjük mennyire hasonlít az édesapjára.

Edvin Marton és 11 éves fia

Maxim le sem tagadhatja apukáját, hisz egy az egyben úgy néz ki, mint ő. Imádni való mosolyát és kedves tekintetét is tőle örökölte. Azonban nem csak külsőre egyformák, a kisfiú legalább annyira céltudatos, mint a híres előadó.

Bár nem a zene világában képzeli el a jövőjét, de így is nagyra törő álmai vannak, hiszen élsportolónak készül. Fiatal kora ellenére már most elkezdte építeni a karrierjét mint profi teniszező, szülei pedig mindenben támogatják.

Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy hosszú időre búcsút kell venniük egymástól, ugyanis egy spanyol teniszakadémiára íratták be, hogy ott a legjobbaktól tanulhasson.

- Jómagam anyaként csak egy dolgot tehetek, támogatom az álmait. Ha nem engedném el, úgy érezném, az álmai megvalósításának útjába állok - mondta el édesanyja a Best magazin interjújában.

Nyári Károly és ritkán látott fia

Nyári Károly szép családot tudhat magáénak, két gyönyörű énekesnő lánya, Nyári Edit és Aliz mellett egy fia is van, Karcsi, aki márciusban ünnepelte huszadik születésnapját. Míg a zongoraművész lányait gyakran láthatjuk a médiában szerepelni, addig fiát csak nagyon ritkán.

Ezt is szeretjük