A rajongók csalást emlegetnek! Az első nagy dráma az X-Faktor színpadán
Idén először csapattársak párbajoztak az X-Faktorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár folytak a könnyek is, ennél nagyobb volt a dráma az X-Faktor harmadik élő show-ját követő adásban, amikor kiderült, vasárnap este két csapattársnak kell párbajoznia.

Eckert Anikóak ezúttal Batánovics Lilivel szemben kellett megmutatnia, mit tud.

Csapattársak egymás ellen

Bár a szőke énekesnőt a szombati adásban nyújtott produkciója után mindegyik mentor nagyon dicsérte, mégis kevés szavazatot kapott a nézőktől ahhoz, hogy simán továbbjusson a negyedik élő show-ba. 

A párbajdalok után elsőként Alföldi Róberten volt a sor, hogy mentoráltjai közül megnevezze azt, akit hazaküld. Érzelmi alapon nem tudott volna dönteni, ezért szakmai szempontok alapján gondolkodott. Amikor azt hangsúlyozta, hogy ő kezdetektől fogva az különleges egyéniségeket kereste, azt gondolhattuk, Eckert Anikót tartja versenyben, de végül mégis a lányt küldte haza.

Szikora Róbert dicsérte Eckert Anikó kiszámíthatatlanságát, és azt mondta, a szombati produkcióját soha nem fogja elfelejteni, a hangok alapján azonban Lilit marasztalta.

Geszti Péter úgy érezte, Anikó úgy jött ki a színpadra a párbajdalával, mint egy vesztes. Az érzékeire ugyan összességében jobban tudott hatni, de Batánovics Lilit is érdekesnek tartotta, miután a nyersségen túl elérte a szívét, ezért ő is Anikót küldte haza.

A rajongók csalást emlegetnek

Tóth Gabi nagyon sajnálta, hogy az ő szavazata már igazából semmit nem ért, de azért elmondta, ő bizony határozottan Eckert Anikót szerette volna továbbvinni. Számára ugyanis az a legfontosabb, hogy valaki a szívére hasson, mint ahogy azt s szőke lány is tette, míg szerinte Batánovics Lili nem tud közölni.

A kommentelők a mentorok 3:1 arányú szavazata után legalább annyira zúgolódtak a végeredmény, mint Tóth Gabi stílusa miatt. Többen is azon a véleményen voltak, hogy túl nyersen fogalmazott, amikor Batánovics Lilit értékelte. Sokan azt írták hozzászólásaikban az X-Faktor oldalán, hogy nem is a két énekesnőnek kellett volna tegnap este párbajoznia.

"Nem hiszem, hogy ennek a két embernek kellett volna párbajoznia, de valamiért így kellett lennie. Ami Tóth Gabit illeti, szeretem mint előadót, nem tartom rossz embernek, de tényleg, amit Lilinek mondott, hát nem tudom... szerintem nem ez lenne a dolga, hogy megalázza szegényt. És osztom az előzőekben írottakat, nem a véleményével van gond, hanem ahogy azt tálalta.."

Vannak, akik egyenesen csalást emlegetnek, mégpedig a Fat Phonenix zenekar kapcsán, akik a tehetségkutatató harmadik élő show-ját követően a harmadik legkevesebb szavazatot kapták.

"Lányok! Nincs a fetfőnixel kapcsolatban egy kis Zámbókrisz érzésetek? Ezek bekerültek, már azt sem értettem, de mikor esnek végre ki?!?!?!"

"Anikó! Nagyon tüneményes Lány vagy,s sajnos az emberek az Őszinte Embereket hagyják veszni... A Fat Phoenix nem ide az X Faktor-ba való,be sem kellett volna vinni Őket az Élő Adásba!! Anikó!!! Lesz még jövőd, szusszanj, s ezt fogd fel egy kis kalandnak...."

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük