Szóhoz sem jutott! Pár hét után megkérték az RTL Klub sztárjának kezét
Részletek!
Eckert Anikó egyből tudta, hogy megtalálta az igazit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eckert Anikónak, akit a magyar Jennifer Anistonként is emlegetnek, hatalmas fordulatot vett az élete: továbbjutott az X-Faktor élő show-jába, ahol a vasárnap esti párbajt követően még mindig versenyben van.

A 20 éves lánynak nem lesz egyszerű dolga, hiszen nemcsak a tehetségkutató nehézségeivel, de vőlegénye hiányával is meg kell majd küzdenie.

Egy hónap után kérték meg a kezét

A csinos énekespalánta nagyon bízik benne, hogy a távol töltött idő és az X-Faktorral járó munka nem megy majd kapcsolatuk rovására. Tisztában van azzal, hogy most fenekestül felfordul az élete, de reméli, hogy a változás a párja és közte lévő erős köteléket nem tépázza meg.

Úgy érzi, ő már megtalálta az igazit, így nem fél attól, hogy valamelyikükben elmúlik a szerelem. A pár egy éve és három hónapja van együtt, kapcsolatukat pedig már egy eljegyzéssel is megpecsételték. A lánykérés nagyon hamar, csupán egy hónap után történt, árulta el a szombati adásban.

Eckert Anikó ugyan meglepődött, amikor kedvese, Krisztián feltette azt a bizonyos kérdést, de rögtön tudta a választ. A boldogságtól elakadt a szava, csak annyit tudott mondani, hogy igen, majd a meghatottságtól zokogásban tört ki.

Megváltozik az élete

A fiatal lány tudja, hogy egy új élet kapujában áll, amely nem lesz könnyű, de boldog, hiszen érzi, egyre közelebb kerül álmaihoz.

Szerelme támogatása nagyon sokat jelentett számára, Krisztián már a kezdetektől biztatta és mellette állt.

Nagyon nehéz munkának néz elébe, hiszen az egyik legszigorúbb és talán legkritikusabb mentort kapta, Alföldi Róbertet. A színész-rendező, mielőtt közölte volna, hogy magával viszi az élő show-ra, keményen fejéhez vágta a kritikai észrevételeit, melyeket Eckert Anikó krokodilkönnyeket ejtve hallgatott végig.

Vasárnap este azonban az is bebizonyosodott, hogy Alföldi annyira közel került mentoráltjaihoz, hogy az előadásuk közben tiszta szívvel, jobban izgult, mint maguk az énekesnők. A perfekcionizmusnak is meglett az előnye: jól felkészítette a lányokat, maga mondta, hogy remek párbaj dalokkal készültek, ha szükségük lenne rájuk. Volt is.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Facebook/Eckert Anikó

Ezt is szeretjük