Ő Dzsudzsák Balázs imádott anyukája: Ildikóval közös képet tett ki az Instagramra
Dzsudzsák Balázs édesanyja hatvanéves lett, a szülinap alkalmából közös képet posztolt.

dzsudzsak-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk egyik leghíresebb focistája, Dzsudzsák Balázs Debrecenben született, majd egy kis faluban, Nyírlúgoson élt a családjával. 

A futball szeretetét részben édesapjának köszönheti, aki egykor maga is űzte ezt a sportot, részben pedig édesanyjának, aki mindenben segítette és támogatta őt. 

Dzsudzsák Balázs anyja

A 35 éves sztár nagyon jó kapcsolatot ápol a családjával, van egy nővére, Natália, aki négy évvel idősebb nála. A Dzsudzsák família június közepén azért gyűlt össze, hogy megünnepeljék az édesanya, Ildikó 60. születésnapját. 

A kerek évforduló alkalmából a magyar válogatott egykori csapatkapitánya aranyos anya-fia fotót posztolt az Instagram-oldalára. Ezen mosolyogva karolja át születésnapos édesanyját.

„60 éves lett az Én Csodálatos Édesanyám!! Köszönünk neked mindent és Szeretünk Ildikó” - írta a képhez a sportoló, aki jelenleg a Debrecen focistája. A futballkedvelő rajongóknak nagyon tetszett a családi felvétel, jókívánságaikkal halmozták el Ildikó asszonyt. 

„Drága Ildikót a jó Isten éltesse !!!! Maradjon mindig ilyen mosolygós!”

„Isten éltesse Édesanyád, Balázs! Délvidéken nagy tisztelet övez téged. Magam és sok barátom névében biztosan beszélhetek!”

„Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Anyukádnak! Neked meg sok sikert kívánok Balázs!” - írták. 

Szalai Ádám várandós barátnője 

A válogatott csapatkapitányának hamarosan új fejezet nyílik az életében, édesapa lesz. Már azt is tudni lehet, születendő gyermeke milyen nemű lesz. Modell kedvese, Krista az Instagramon rózsaszín lufikkal és egy cuki kiscipővel tudatta, kislányt hord a szíve alatt. 

Cover-fotó: Getty Images/Matthew Ashton

Ezt is szeretjük