Dundika dögös ruhában köszöntötte Majkát a szülinapján - Szexi dekoltázsa vonzza a tekinteteket
Majka 41 éves lett, párja, Dundika pedig szexi ruhában ünnepelt vele.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka 2020. augusztus 5-én ünnepelte a 41. születésnapját. A zenész, műsorvezető rengeteg jókívánságot kapott, a közösségi oldalán például Király Viktor, Szinetár Dóra vagy Tápai Szabina is írt neki. 

Természetesen élete párja, Dundika is felköszöntötte: egy közös fotót posztolt az Instagram-oldalára. 

Dundika dögös ruhába bújt

Majoros Hajnalka évek óta minden nyáron egy hetet a barátnőivel tölt. Előfordult, hogy a csajos nyaralást maga Majka szervezte meg, és két kisfia édesanyja is csak a reptéren tudta meg, melyik külföldi országban lazíthatnak. Most a Balatonnál töltöttek el pár napot, de párja születésnapjára visszajött Budapestre. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A csúcs felè, de az út elején🥰 Boldog 4️⃣1️⃣-et ♥️🦁🎈🎂

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

A fotó egy roof top bárban készült, a háttérben a Lánchíd és a Gresham-palota látható. A kommentelők szerint a sztárpár nagyon jól mutat együtt, és nem látszik rajtuk az idő múlása. A 36 éves, szőke szépség nagyon dögös, szexi dekoltázsa vonzza leginkább a tekinteteket. 

Dundika gyönyörű, zöld ruhában

Majka és Dundika is a 2020-as évet tűzték ki az esküvőjük dátumának, a pár kilenc együtt töltött év, nyolc év jegyesség és két gyermek után egy júniusi dátumra tűzte ki a nagy napot, a világjárvány miatt kénytelenek voltak eltolni. Ami késik, az nem múlik, de addig is a sztárpár fiaikkal egy barátjuk esküvőjén mulatott július végén. 

Ezt is szeretjük