Duci, és jól érzi magát a bőrében! A magyar színésznőt a férfiak is imádják
Képeken a dundi és csinos magyar hírességek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 sztárja, Cseke Katinka mindig bátran vállalja súlyát, egyáltalán nem foglalkozik a bántó megjegyzésekkel. Erre meg is van minden oka, hiszen a nála jóval fiatalabb exei annyira megőrültek érte, hogy a szakítás után is vissza akarták kapni.

A színésznő 2013-ban jött össze a tunéziai Hassine-nal, aki Budapestre költözött. A férfi akkor nem talált munkát, testvéréhez utazott Párizsba, a távkapcsolatot pedig nem bírta a pár. Katinka elmondása szerint szakításuk után egy évvel Hassine sírva hívta fel, hogy meghal, ha nem lehet vele, ő élete szerelme.

Későbbi párjával, Váradi Olasszal 2014 májusában szakított a színésznő, de elválásuk nem volt könnyű, még dúlt a szerelem, amikor így döntöttek. A kapcsolatuk arra ment rá, hogy nem bírták, hogy állandóan a középpontban voltak.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a magyar sztárokat, akik néhány kiló plusszal is csinosak és boldogan vállalják önmagukat!

Kis mellel is szép magyar sztárok

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a magyar sztárokat, akiket nem áldott meg a természet nagy mellekkel, mégis az ország legszebb sztárjai közé tartoznak!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük