Videó! Így néznek ki a House népszerű szinkronhangjai
Most megnézheted, mely magyar színészek kölcsönzik hangjukat a híres karaktereknek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Doktor House sikerét hazánkban valószínűleg nemcsak az izgalmas sztorinak köszönheti, hanem a jól eltalált szinkronhangoknak is, akik nélkül már nem is lenne igazi a sorozat.

A Femina riportere öt népszerű magyar színészt kapott mikrofonvégre, akik mindannyian a hangjukat kölcsönzik a House egy-egy karakterének.

House és Cuddy

Kulka János szerint Hugh Laurie-t szinte felüdülés szinkronizálni, hiszen a brit színész olyan remekül játszik, hogy könnyű ráállni a tempójára és a gondolkodására. Nagyon nagy öröm számára ez a munka, persze azért olykor akadnak átmeneti nehézségek.

Bár eleinte rendkívül antipatikusnak tartotta a magas sarkúban tipegő, karót nyelt doktornőt, Györgyi Anna később mégiscsak megbarátkozott az általa szinkronizált karakterrel. Mint elmondta, az évadok során sok mindenre rájött Cuddyval kapcsolatban.

Ráadásul volt még valami, ami segített neki közelebb kerülni a szereplőhöz, helyesebben mondva az azt alakító amerikai sztárhoz.

Foreman, Cameron és Chase

Holl Nándor, Foreman hangja úgy emlékszik, az első két évadban sokat küzdöttek a rengeteg orvosi szakkifejezéssel, de egy idő után sikerült nyelvbotlás nélkül kimondaniuk a legkacifántosabb latin szakszavakat is. Azt is elárulta, melyik szó okozta számára a legnagyobb szenvedést.

Zsigmond Tamara arról mesélt, miben hasonlít filmbéli karakterére, Cameronra. Számára egyébként az orvosi szakszavak mókásnak tűntek, főleg, ha valamelyiküknek nem sikerült megküzdenie a kiejtésükkel.

Fekete Zoltánnak volt a legnehezebb dolga a karakterével, hiszen Chase eleinte eléggé a háttérbe volt szorítva, és egy-két mondatnál nem nagyon mondott többet.

Később azonban sikerült azonosulnia a figurával. A színész emellett azt is elárulta, szerinte miben rejlik a House sikere.

Ezt is szeretjük