Meglepő szerepben tér vissza a képernyőre Pandacsöki Boborján

Pandacsöki Boborján, azaz Dolák-Saly Róbert jövő héten az RTL Klub Reggeli műsorát fogja vezetni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az abszurd humor nem újkeletű Magarországon, hiszen annak idején Karinthy és Örkény is szívesen bevetette, azért az kétségtelen, hogy az utóbbi évtizedekben elsősorban a L'art Pour L'art társulatnak köszönhető a műfaj virágzása.

Vagy ahogy Laár András megjegyezte egy riportban: - Lefektette már néhány nagy öreg a dolgot, nem mi találtuk fel a spanyolviaszt, csak vastagítjuk.

Boborján nem nőtt fel

Persze a nyolcvanas években formálódott csapat nem maradt volna fenn több, mint húsz évig, ha a tagjai nem lennének egytől egyig tehetséges művészek.

Közéjük tartozik Dolák-Saly Róbert is, akit a nagyközönség leginkább a kelekótya, minden rekordot megdönteni akaró Pandacsöki Boborjánként kedvelt meg. Dolák-Saly szerint Boborján egy kutya és egy ötéves gyerek keveréke - talán ezért is szeretik annyira a nézők.

Az 55 éves sztár egyébként igazi polihisztor, hiszen nemcsak a humort műveli magas fokon, hanem emellett zeneszerzőként és íróként is ténykedik. Sőt, nem egy hazai filmben is játszott már: az 1997-es Csinibabában például rendészként bukkant fel.

Műsorvezető lesz

Nemsokára pedig egy újabb arcát is megismerhetik a tévénézők. Jövő héten ugyanis az RTL Klub Reggelijének lesz a műsorvezetője egy napra, Hajós András, Dombóvári István és Jáksó László mellett!

Mint Dolák-Saly Róbert a csatorna Fél kettő című műsorában elmesélte, rendkívül izgalmasnak találja a felkérést. Ugyanakkor azért nem teljesen ismeretlen terep számára a műsorvezetés, hasonló helyzetben próbálta már magát, bár igaz, nem milliók előtt.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Természetesen azért a fellépéseket sem hanyagolja el a L'art pour L'art társulattal: augusztus 19-én a Diósgyőri várban találkozhatnak velük rajongóik, hogy megtornáztassák rekeszizmaikat.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük