Dobos Evelint ennyire szőke hajjal fel sem ismerni: így áll neki az új frizura

Dobos Evelin a Keresztanyuban hosszú, egyenes barna hajjal szerepelt. Most rövid, hullámos, szőke a haja.

Dobos Evelin szőke hajjal
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor a Keresztanyuval berobbant a köztudatba, Dobos Evelin hosszú, egyenesre szárított barna frizurát viselt. Az azóta eltelt kicsivel több mint két évben sokat változott a külseje, már A Séf meg a többiek című sorozat miatt is szőkébb lett, viszont most minden eddigitől világosabb árnyalatot kért a fodrászától.

A színésznő és a mesterfodrász, akihez jár, közös Instagram-posztban osztották meg, milyen lett a legutóbbi hajszobrászat eredménye: babylights hajfestési technikával lettek szőke fürtjei a 31 éves sztárnak.

Dobos Evelin szőke hajjal

Ezzel a vállig érő, szőke, hullámos fazonnal teljesen másképp néz ki, mint ahogy az ország megismerte.

A kommentelők véleménye megoszlott a hajszínváltásról, volt, aki azt írta, nagyon jó az új árnyalat, más szerint Dobos Evelin egyre szebb és szebb lesz. Akadt viszont olyan hozzászóló is, aki visszasírja azt a fizimiskát, amelyet a Keresztanyuban láthattunk.

"A Keresztanyu sorozatban olyan szép természetes világosbarna haja volt! Jobban állt neki az!" - fogalmazta meg a véleményét.  

Dobos Evelin egész alakos bikinis képeken: karcsú, mint egy manöken

Dobos Evelin párjával Thaiföldre utazott a párjával, hogy kipihenje a Sztárboxot. Itt készültek róla bikinis fotók.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Keresztanyu

Ezt is szeretjük