Dobos Evelin fülig szerelmes volt sorozatbéli partnerébe: a Keresztanyu színésznője régóta ismeri kollégáját
A Séf meg a többiek sorozatban Dobos Evelin és Jéger Zsombor évődnek egymással, és a való életben is átitatta a kapcsolatukat némi romantika.

dobos-evelin-jéger-zsombor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem éppen kellemes szituáció, ha az ember az egyéjszakás kalandjával találja szemben magát a munkahelyén. A Séf meg a többiek két figurája esetében pont ez a helyzet: Viki és Milán kapcsolata futó légyottal indult, amely után a fiatal szakács durván faképnél hagyta hódítását. A nőről másnap kiderült, hogy jövendőbeli főnöke.

Az RTL Klub új sorozatában Dobos Evelin és Jéger Zsombor bújtak az évődő páros bőrébe. Az ő kapcsolatuk régre nyúlik vissza, gyermekkoruk óta ismerik egymást, szinte együtt nőttek fel. 

Dobos Evelin és Jéger Zsombor 

Mindketten debreceniek, első szárnybontogatásaik a színészetben is ehhez a városhoz kötődnek. Míg a színésznő balettosként, addig Jéger Zsombor gyerekszínészként szerepelt a debreceni Csokonai Színház egy darabjában. 

A Séf meg a többiekben Dobos Evelin formálja meg a Monet étterem üzletvezetőjét, Vikit.
A Séf meg a többiekben Dobos Evelin formálja meg a Monet étterem üzletvezetőjét, Vikit.
Fotó: RTL Klub/A Séf meg a többiek

Dobos Evelin nyolcesztendős kislányként fülig szerelmes volt a két évvel idősebb színészpalántába, ez a rajongás később megfordult. Amikor a gimiben újra összehozta őket az élet, a fiút nyűgözte le iskolatársa.

A cikk az ajánló után folytatódik

Távoli csodálatként, plátói szerelemnél több soha nem volt köztük, de végigkövették a másik életét. A gimnázium után egy egyetemre jártak.

- Mindig tudtunk egymásról, hiszen kicsi ez a szakma. Igaz, az elmúlt években nem kerestük kifejezetten egymást, de ha találkoztunk, mindig jól elbeszélgettünk - árulta a Story magazinnakDobos Evelin, aki a csatorna másik sikersorozatában, a Keresztanyuban is játszik.

Amikor Jéger Zsombor megtudta, hogy egykori osztálytársnője lesz a partnere legújabb munkája során, nagyon megörült. Szerinte sokkal könnyebb úgy játszani, ha pontosan tudja, mit gondol róla az, akinek szemébe néz a forgatáson. 

Jéger Zsombor Milánt, az ifjú szakácstanoncot alakítja a sorozatban.
Jéger Zsombor Milánt, az ifjú szakácstanoncot alakítja a sorozatban.
Fotó: RTL Klub/A Séf meg a többiek

Felmerülhet a kérdés, vajon az újratalálkozás beteljesítheti-e köztük az eddig kibontakozatlan románcot. Erre egyértelműen nem a válasz, hiszen a 31 éves színész szíve már régóta foglalt, fél éve él boldog házasságban építész kedvesével.

- Nagyon boldogok vagyunk, és ha mindenki beteljesítette a vágyait, szeretnénk babát a feleségemmel, nagyon vágyunk rá mindketten - árulta el Jéger Zsombor a Hot! magazinnak. 

Dobos Evelin átalakulása

Dobos Evelin számára az országos hírnevet az RTL Klub Keresztanyu című sorozata hozta meg, amelyben Harangozó Petrát, Róza mama (Molnár Piroska) imádott unokáját alakítja. A Séf meg a többiekben egy teljesen új arcát mutatja meg, szolid barnából dögös szőke lett.

Cover-fotó: RTL Klub/A Séf meg a többiek

Ezt is szeretjük