Vallomás első kézből! Íme, a teljes igazság Dobó Kata terhességéről

Dobó Kata Papp Gergőnek mesélte el, milyen véletlenek miatt írták róla azt, hogy babát vár.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este bombaként robbant a hír, miszerint Dobó Kata terhes, méghozzá kisfia születik - a Blikk beszámolója szerint pedig ezt a maga színésznő mondta boldogan egy budai kórházban egy 50 év körüli nőnek, aki a bulvárlap szerint az édesanyja lehetett.

Habár minden nő életében nagy öröm a terhesség, a 37 éves színésznő a Papp Gergőnek adott friss interjújában cáfolta a hírt, miszerint babát várna. Sőt, mi több, egyúttal rögtön tiszta vizet is öntött pohárba a további félreértések és spekulációk elkerülése végett.

A húgának született kisfia

Dobó Kata azzal kezdte, hogy vasárnap megszületett húga második gyermeke, ő pedig édesanyjával együtt természetesen azonnal meglátogatta a testvérét a kórházban.

- Tehát valami igazságtartalma, nagyon minimális, igen, van, tehát láthattak engem egy bizonyos kórház bizonyos nőgyógyászatán, de emiatt - osztotta meg a nézőkkel a teljes igazságot.

A vörös hajú szépség hozzátette, hogy nagyon sajnálja a történteket, hiszen a húga szüléséhez sincs senkinek semmi köze, ám most - ahogyan Papp Gergő megfogalmazta - kénytelen beáldozni testvére történetét pusztán azért, hogy a saját igazát megvédje.

Nem akarta volna elmesélni

- Igen, én felhívtam őt ma reggel, hogy ne haragudjon, de ezt most muszáj elmesélnem, hiszen van valami alapja, az az alapja, hogy ő szült, és emiatt láthattak engem ott, de igazából ez is annyira családi és privát, hogy ezt sem akartam volna feltétlenül elmesélni - nyilatkozta a Halálkeringő sztárja.

Hozzátette, hogy húga nagyon megértő volt a történtekkel kapcsolatban, ami jelentős mértékben enyhítette a színésznő kellemetlen érzéseit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ami pedig az állítólagos szemtanú beszámolóját illeti, azzal kapcsolatban csak annyit mondott, hogy ezt az egészet elképesztőnek, abszurdnak és bizarrnak tartja, és csak nevetett az újságcikken.

Ezt is szeretjük