Terhes lett, pedig azt hitte, meddő! A magyar sztár kisfia születéséről mesélt
Dobó Ági, a 2010-es Miss World Hungary meddőnek hitte magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2010-es Miss World Hungary szépségverseny győztese, a 26 éves Dobó Ági éveken át hitte, soha nem lehet gyermeke.

Körülbelül két éve azonban megtörtént a csoda, Ági terhességi tesztje pozitív lett, 2013-ban kisfia született, Benedikt.

Orvosa mondta, hogy nem szülhet

Dobó Ági és párja nem tervezték a kicsit, aminek egyik oka az volt, hogy úgy tudták, a szépségkirálynőnek nem lehet gyereke.

Amikor kiderült, hogy Ági mégis gyermeket vár, madarat lehetett volna fogatni velük, de ezzel együtt jött az aggódás is.

A szépségkirálynő édesanyjának ugyanis négy vetélése volt, mielőtt Ági megszületett volna, és a nőgyógyász korábban azt állapította meg, hogy a lánynál is fennállhat ez a probléma.

- Azt mondta a nőgyógyász, hogy valószínű, ha egyáltalán képes leszek teherbe esni, akkor ez egy nagyon nehéz küzdelem lesz, és nagy harc a babáért - árulta el az RTL Klub Reflektor című műsorának Ági.

Ma már csupán egy rossz emlék, de az első vizsgálatról úgy küldte haza az orvos a fiatal párt, hogy jó esély van arra, hogy ez a terhesség kóros, vagy már elhalt. Szerencsére azonban nem történt baj, a kisfiú makkegészségesen született.

Dobó Ági karrierje csúcsán lett várandós, és a most másfél éves Benedikt mellett is sikeres, modellmunkákat és fotózásokat azonban már nem vállal, egy hoszteszügynökségnél találta meg a számítását.

Ezt is szeretjük