5 izgalmas tény, amit biztosan nem tudsz az új Királynőről
Május 13-án az ország megválasztotta a 2010-es év Királynőjét, aki ezúttal a 22 éves Dobó Ági lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a 13-as számot sokan baljóslatúnak tartják, Dobó Áginak bizonyára a legszerencsésebb napjai közé fog tartozni május 13-a.

Babinyecz Tímea, Dobó Ági és Kaló Jennifer

Ezen a napon válaszották ugyanis a csinos debreceni lányt Magyarország legszebbjeként Miss World Hungarynek A Királynő névre keresztelt hazai szépségversenyen.

Nehéz volt a választás

Az RTL Klubon sugárzott, Lilu és Hujber Feri vezetésével készült nagyszabású és látványos műsorban 21 szebbnél szebb lány mutatkozott be a magyar nézőknek, és természetesen közülük választották ki az este folyamán a győzteseket.

Ennek értelmében Miss Universe Hungary Babinyecz Tímea lett, Miss Earth Hungary Kaló Jennifer - a Miss World Hungary nyertese pedig a már említett Dobó Ági. De ki is ez a lány, aki hirtelen az érdeklődés középpontjába került? Íme, öt érdekesség róla!

1. A hagyomány szerint az előző évi királynő koronázza meg az adott évi győztest. Hazánkat tavaly Serdült Orsolya képviselte a világversenyen - ő pedig történetesen nem más, mint az idei nyertes legjobb barátnője, így igazi barátnők köztes örvendezésnek lehettek szemtanúi a nézők.

Szép, eszes és eltökélt

2. Dobó Áginál cseppet sem igaz a mondás, hogy kívül szép, de belül üres: a 22 éves debreceni születésű lány ugyanis szülővárosa jogi egyetemének diákja. A verseny miatt sem szakította félbe tanulmányait, úgy vallja, első a tanulás, minden csak utána jöhet.

3. Akik folyamatosan követik a szépségkirálynő-választásokat, azoknak Ági ismerős lehetett. Nem véletlenül, a szépség két éve már indult a megmérettetésen, és azóta sem szakadt el teljesen a szépségipartól: reklámfilmekben szerepelt, és több fotózásra is felkérték már.

4. Bár azt tapasztalta, a férfiak gyakran nem merik megkörnyékezni a szép nőket, azért ő rátalált a neki való pasira: szerelmével immáron több hónapja tart a kapcsolata.

5. Eltökéltségét jelzi, hogy két éve még elsősorban az élmények miatt jelentkezett a megmérettetésre, idén azonban győzni akart - ami sikerült is neki.

Mindenesetre nem akar leragadni a szépségversenyek világában, ahogy a Cívishír portálnak elmondta, ez volt az utolsó, amin elindult.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük