Dévényi Tibi bácsi 66 évesen kezdett új életet! 14 évvel fiatalabb nővel boldog

Dévényi Tibi bácsi új életet kezdett 14 évvel fiatalabb párjával.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dévényi Tibi bácsi 66 évesen, fiatalokat megszégyenítő módon kezdett új életet nemrég szerelmével, Beával.

A Három kívánság című produkció egykori műsorvezetője felhagyott régi életstílusával és párjához költözött.

Nem félt változtatni

A népszerű tévésre idősebb korában is rátalált a szerelem, Bea személyében találta meg azt a nőt, akivel szívesen tölti majd el hátralévő életét. Kapcsolatuk olyan komolyra fordult, hogy a műsorvezető feladta addigi életét és a párjához költözött.

- A nagyfiammal maradtunk válás után, aki nemrég elköltözött, így én egyedül abban az óriási lakásban bolyongtam, a rezsiről nem is beszélve. Bennem forrt a dolog, és akkor jött egy ajánlat, hogy szívesen megvennék a lakást, és azt mondtam, hogy akkor életmódváltás - nyilatkozta az RTL Klub kamerái előtt.

Dévényi Tibi bácsi nem csak életében, de cuccai között is szortírozott, kidobott minden olyan dolgot, amelyhez legalább másfél éve nem nyúlt. Az új lakása sokkal modernebb, melyet egy lakberendező is segített kicsinosítani.

14 évvel fiatalabb nővel boldog

A változáshoz az is hozzátartozott, hogy az éjszakai életet háttérbe szorította, mert néha már kínosnak érezte, hogy 66 évesen lemezlovasként tevékenykedik.

Ugyan a rajongók még mindig imádták, de úgy döntött inkább a magánéletre koncentrál és barátnőjére fordítja az energiát.

Elmondása szerint 14 évvel fiatalabb kedvese, Bea új lendületet adott életének és megfiatalítja őt. A nővel ugyan kisebb lakásban költözött össze, mint ahol korábban élt, de a hatalmas terasz mindenért kárpótolja - nagy sütögetéseket tervez.

Fotó: Facebook/ Tibor Dévényi

Ezt is szeretjük