Dévényi Tibi bácsit cinkelte Havas - Ráadásul a 70. születésnapja alkalmából
A Három kívánság műsorvezetője ezt biztos nem köszöni meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dévényi Tibor lemezlovast, műsorvezetőt lehet szeretni vagy éppen nem kedvelni, de az biztos, hogy a Három kívánsággal beírta magát a magyar televíziózás történetébe. A '80-as évek elején indult műsorban rengeteg nézőt ültetett le a tévé képernyője elé olyan történetekkel, amelyekben gyerekek hőn áhított vágyát teljesítette a kamerák előtt. A retró csatornán és a Youtube-on ma is nagy népszerűségnek örvendenek a műsor egyes epizódjai.

Tibi bácsi jövő hétvégén ünnepli a kereken 70. születésnapját, Havas Henriket ebből az apropóból kérte meg a Hot! magazin, hogy a lapban megjelenő tárcájában az ismert tévésről írjon. Hogy végül mit ír, azt még nem tudni, de amit a Facebook-oldalára kitett, azt a lesajnáló véleményt Dévényi Tibor nem köszöni meg.

Megszoktuk Havastól, hogy előszeretettel szapul másokat, számos sztárral összerúgta már a port (legutóbb Gesztesi Károlynak, illetve KaszaTibinek és Majkának szólt be), de egy 70. születésnapját ünneplő tévés esetében talán szem előtt kellett volna tartania a "vagy jót, vagy semmit"- elvet.

Ma 80 éves a legendás magyar tévés! Fiatalon imádták a nők

2016 májusában ünnepelte a kereken 80. születésnapját Szilágyi János, a máig népszerű műsorvezető.

Ezt is szeretjük